Γιώργος Μαυρίδης: «Λάδωσε» φύλακα στο κρατητήριο στο Μεξικό για να δει αγώνα του ΠΑΟΚ

ceb3ceb9cf8ecf81ceb3cebfcf82 cebcceb1cf85cf81ceafceb4ceb7cf82 cebbceacceb4cf89cf83ceb5 cf86cf8dcebbceb1cebaceb1 cf83cf84cebf
mavridis

Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη για την αγαπημένη του ομάδα, τον ΠΑΟΚ, παραχώρησε ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης, σε μία από τις πιο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις του, δήλωσε ότι είναι ΠΑΟΚτζής από κούνια και θυμήθηκε την πρώτη φορά που πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης θυμήθηκε και άλλες μοναδικές στιγμές που έχει πανηγυρίσει για την ομάδα του.

Πιο δυνατή είναι αυτή όμως που έζησε πέρυσι όταν βρέθηκε να κρατείται στις φυλακές του Μεξικό και αναγκάστηκε να λαδώσει ένα φύλακα για να τους βάλει να δουν τον αγώνα.

«Το γκολ που έχω πανηγυρίσει περισσότερο είναι στα κρατητήρια του Μεξικό. Παίζαμε με τη Μπενφικα στο Champions League.

Είχαμε αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση μετά από τέσσερις μέρες με τους φύλακες απ’ έξω και φτάσαμε σε σημείο να λαδώσουμε τον άνθρωπο για να βάλει στο Google το ματς.

Το βάζει και ήμασταν στο 2-0. Το κάνουν αυτοί 2-1 και μόλις σφυρίζει τη λήξη… δεν έχω πανηγυρίσει περισσότερο γκολ στη ζωή μου. Ήταν ότι καλύτερο έχω ζήσει.

Είχαμε βγάλει και ένα σύνθημα τότε…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

Δείτε τη συνέντευξή του:

[embedded content]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ