Γιώργος Περρής: «Είμαι gay, ανακουφισμένος, χαρούμενος και υπερήφανος»

ceb3ceb9cf8ecf81ceb3cebfcf82 cf80ceb5cf81cf81ceaecf82 ceb5ceafcebcceb1ceb9 gay ceb1cebdceb1cebacebfcf85cf86ceb9cf83cebcceadcebd
giorgosperris

Ο Γιώργος Περρής μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του. «Παρόλο που στην ιδιωτική μου ζωή, δεν κρυβόμουν πια καθόλου, ως τραγουδιστής, ως δημόσιο πρόσωπο, είχε ένα κόστος για μένα», είπε.

Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στο people.com και εκεί, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος. «Είμαι gay, ανακουφισμένος, χαρούμενος και υπερήφανος», τόνισε ο Γιώργος Περρής.

«Μεγάλωσα σε μια κοινωνία όπου δεν υπήρχε τρόπος να δεις την κανονικότητα μιας ομοφυλοφιλικής σχέσης… Δεν ήταν στην τηλεόραση. Δεν υπήρχε στα μέσα ενημέρωσης. Δεν αποτέλεσε μέρος οποιασδήποτε συζήτησης.

Παρόλο που στην ιδιωτική μου ζωή, δεν κρυβόμουν πια καθόλου, ως τραγουδιστής, ως δημόσιο πρόσωπο, είχε ένα κόστος για μένα, επειδή υπήρχε ένα κομμάτι μου που ήθελε να μιλήσει γι’ αυτό… Πολλοί άνθρωποι μου είπαν: “Δεν πρέπει να βγεις. Δεν πρέπει να μιλήσεις γι’ αυτό δημόσια. Θα καταστρέψει την καριέρα σου”.

Αισθάνομαι την ευθύνη, ως καλλιτέχνης, να είμαι όσο πιο ειλικρινής και αληθινός μπορώ και να το μοιραστώ αυτό με το κοινό μου… Υπάρχει διαφορά μεταξύ ιδιωτικότητας. Δεν είμαι μυστικοπαθής. Ποτέ δεν έχω κρυφτεί ή προσποιηθεί ότι είμαι κάποιος άλλος, ποτέ. Έτσι, είμαι σίγουρος ότι (το ότι είμαι γκέι) δεν θα τους σοκάρει ή κάτι τέτοιο. Αλλά νιώθω ότι η σχέση μου με τους θαυμαστές μου, τη φυλή μου, ήρθαμε ένα βήμα πιο κοντά. Αυτό αισθάνομαι ότι θα είναι αυτό, γιατί θα έχουν την πλήρη εικόνα του ποιος είμαι, ελεύθερος και εντελώς ανοιχτός», λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Περρής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ