Γιώργος Πυρπασόπουλος: Είμαι ερωτευμένος με την κόρη μου

ceb3ceb9cf8ecf81ceb3cebfcf82 cf80cf85cf81cf80ceb1cf83cf8ccf80cebfcf85cebbcebfcf82 ceb5ceafcebcceb1ceb9 ceb5cf81cf89cf84ceb5cf85cebc
pyrpasopoulos

Ο ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος μιλάει για την οικογένειά του και το πρώτο του παιδί και λάμπει από ευτυχία.

Στον καναπέ του «MEGA Καλημέρα» κάθισε το πρωί της Πέμπτης (23/6) ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Πυρσπασόπουλος.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, που πρόσφατα έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, μίλησε για την κόρη του και αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

«Το μωρό είναι τριών μηνών. Είμαι ευτυχής. Ακόμα το χαζεύω. Γυρνάς σπίτι και δεν υπάρχει κάτι άλλο. Είμαι ερωτευμένος με την κόρη μου. Τη βλέπω και λιώνω», εξομολογήθηκε αρχικά.

Και πρόσθεσε ότι έχει ανασφάλειες, καθώς θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και να είναι το καλό παράδειγμα για εκείνη «γιατί τα παιδιά είναι ο καθρέφτης σου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το Φεστιβάλ των Καννών, στο οποίο έδωσε το «παρών».

«Το να συμμετέχει η ταινία στο διαγωνιστικό μέρος είναι κάτι μοναδικό. Η όλη ιστορία είναι το κόκκινο χαλί. Δεν το έχω ξαναζήσει. Έχω πάει και σε άλλα φεστιβάλ αλλά στις Κάννες είναι κάτι άλλο. Σε παίρνουν με αυτοκίνητα, κλείνουν δρόμους, οι φωτογράφοι τρέχουν για ένα πλάνο. Είναι μια τρέλα», περιέγραψε.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος σκηνοθετεί την παράσταση «Οι τέλειοι ξένοι», στο θέατρο Αθηνά.

«Είναι ένα ιταλικό έργο, θεατρικό. Έχει γίνει και κινηματογραφική επιτυχία και στην Ιταλία και εδώ στην Ελλάδα.

Ξεκινάμε στις 15 Οκτωβρίου και σκηνοθεσία κάνω με τον Πέτρο Λαγούτη. Η μετάφραση και η απόδοση του θεατρικού είναι της Ελεονώρας Μελέτη», σημείωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ