Γιώργος Σαμπάνης: Θετικός στον κορονοϊό και αναβάλλεται η πρεμιέρα του

ceb3ceb9cf8ecf81ceb3cebfcf82 cf83ceb1cebccf80ceaccebdceb7cf82 ceb8ceb5cf84ceb9cebacf8ccf82 cf83cf84cebfcebd cebacebfcf81cebfcebdcebf
sampanhs yt 1511 1

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης κάτι που σημαίνει πως η πρεμιέρα του στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» αναβάλλεται.

Ο Γιώργος Σαμπάνης είχε πρεμιέρα στο «Έναστρον» την Παρασκευή 19/11 όμως πλέον αναγκαστικά αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

Το γεγονός έκανε γνωστό το νυχτερινό μαγαζί με ανάρτηση στα social media: «Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι. Η προγραμματισμένη πρεμιέρα του Έναστρον για την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου αναβάλλεται λόγω νόσησης του Γιώργου Σαμπάνη. Ο Γιώργος έχοντας ολοκληρώσει πλήρως τον εμβολιασμό του διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19.

Σεβόμενοι την υγεία όλων τηρούμε τα προκαθορισμένα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως έχουν οριστεί από τους ειδικούς για την ασφάλεια όλων μας και ετοιμαζόμαστε ώστε να προσφέρουμε σύντομα τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο τρόπο. Η νέα ημερομηνία πρεμιέρας θα οριστεί σύντομα.

Ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που ήδη δείξατε στο πρόγραμμα που ετοιμάζουμε και ζητάμε την κατανόησή σας για αυτή την αναβολή.Ευχόμαστε σε όλους υγείας και σύντομα θα βρεθούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ