Γκάγκα: Είναι σίγουρα η τελευταία φορά που επιβάλλεται ολικό lockdown

ceb3cebaceacceb3cebaceb1 ceb5ceafcebdceb1ceb9 cf83ceafceb3cebfcf85cf81ceb1 ceb7 cf84ceb5cebbceb5cf85cf84ceb1ceafceb1 cf86cebfcf81ceac
facebookgkagka

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Η Μίνα Γκάγκα, Πνευμονολόγος, διευθύντρια της 7ης πνευμονολογικής κλινικής «Σωτηρία», μίλησε για τα νέα μέτρα που εισηγήθηκε η επιτροπή και την πίεση που δέχεται το Ε.Σ.Υ.

Η κυρία Γκάγκα έκανε λόγο για «σχετική πληρότητα» στο νοσοκομείο «Σωτηρία», «έχουμε ελάχιστα κρεβάτια σε κοινές κλίνες και λίγο περισσότερο σε μονάδες. Αν χρειαστεί θα μετατρέψουμε άλλα τμήματα.»

«Όχι δεν είμαστε σε τέτοια κατάσταση… Η Θεσσαλονίκη είχε πολλά περιστατικά ανά νοσοκομείο. Δεν είμαστε πουθενά κοντά στην Αθήνα και δεν θέλει κανείς να φτάσουμε», υπογράμμισε κάθετα ερωτηθείσα για το αν η κατάσταση στην Αθήνα θυμίζει το δεύτερο κύμα που έπληξε βαρύτατα την συμπρωτεύουσα.

«Θα ήθελα να κάνω μια έκκληση σε όλους. Κάποιοι χρειάζεται να δουλεύουμε καθημερινά… όλοι αυτοί δουλεύουμε και προσέχουμε. Αν προσέχουμε όλοι μπορούμε να το περιχαρακώσουμε. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει καθόλου ένα χρόνο. Φοιτητές που δεν μπορούν να δώσουν μαθήματα στις εξεταστικές… Είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για όλους μας. Να κάνουμε μια προσπάθεια για να περάσει ανώδυνα το επόμενο 2μηνο.», ανέφερε καθιστώντας σαφές ότι τώρα περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαία η τήρηση των μέτρων.

«Αυτή είναι σίγουρα η τελευταία φορά (που επιβάλλεται ολικό lockdown)», σημείωσε κλείνοντας.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Δραματική η κατάσταση στην Αθήνα – Πού εντοπίζονται τα 750 κρούσματα

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *