Γλυκό ψυγείου με φρυγανιές έτοιμο σε 15 λεπτά

Γλυκό ψυγείου με φρυγανιές, γρήγορο και νόστιμο! ΠΗΓΗ…

ceb3cebbcf85cebacf8c cf88cf85ceb3ceb5ceafcebfcf85 cebcceb5 cf86cf81cf85ceb3ceb1cebdceb9ceadcf82 ceadcf84cebfceb9cebccebf cf83ceb5 15
facebookgliko psigiou me friganies

Γλυκό ψυγείου με φρυγανιές, γρήγορο και νόστιμο!

Παρασκευή σήμερα και τι καλύτερο από το να περάσετε δημιουργικά το απόγευμα με τα παιδιά σας, φτιάχνοντας ένα νόστιμο και γρήγορο γλυκό. Γλυκό που με τη δική σας καθοδήγηση (και μικρή βοήθεια) μπορούν να φτιάξουν τα παιδιά σας μόνα τους.

Όλο αυτό το διάστημα μας ζητάτε συνταγές εύκολες, γρήγορες και νόστιμες που μπορούν να φτιάξουν τα παιδιά σας μόνα τους, ώστε να περάσουν λίγο δημιουργικό χρόνο στην κουζίνα μόνα τους.

Εμείς χατίρι δεν σας χαλάμε, γι’ αυτό και ψάχνουμε συνταγές που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μαζί με τα παιδιά σας, ενισχύοντας το δέσιμο μαζί τους.

Η καραντίνα και ο κορονοϊός μέσα από τέτοιες δραστηριότητες, μας έφεραν πιο κοντά με τα παιδιά μας. Η αλληλεπίδραση και η ενασχόληση μαζί τους, μας έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε καλύτερα τα παιδιά μας και να ανακαλύψουμε ταλέντα που δεν γνωρίζαμε, όπως αυτό της μαγειρικής. Πολλοί γονείς ξαφνιάστηκαν με τους μικρούς σεφ που έκρυβαν μέσα στο σπίτι τους.

Πώς θα φτιάξετε αυτό το νόστιμο γλυκό με φρυγανιές

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

ΠΗΓΗ