Γονείς έκαναν το εμβόλιο στο 8 μηνών βρέφος τους και με τις δύο δόσεις της Pfizer

ceb3cebfcebdceb5ceafcf82 ceadcebaceb1cebdceb1cebd cf84cebf ceb5cebcceb2cf8ccebbceb9cebf cf83cf84cebf 8 cebcceb7cebdcf8ecebd ceb2cf81

ΦΒΩΔΒΔΦΒΔΦΒ

ΦΒΩΔΒΔΦΒΔΦΒ

Γονείς έκαναν το εμβόλιο στο 8 μηνών βρέφος τους και με τις δύο δόσεις της Pfizer

8 μηνών βρέφος εμβολιάστηκε με σκεύασμα της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer. Μάλιστα, το συγκεκριμένο βρέφος αποτέλεσε το πιο νεαρό εμβολιασμένο άτομο. 

Εμβόλιο σε βρέφος: Λεπτομέρειες για το περιστατικό

Το μωρό που έλαβε και τις δύο δόσεις του εμβολίου συμμετείχε σε κλινικές δοκιμές στη Νέα Υόρκη για εμβολιασμούς βρεφών. Αυτό έγινε μετά από πρωτοβουλία των γονιών του. Σύμφωνα μάλιστα με τα πρώτα στοιχεία, οι γονείς του παιδιού οι οποίοι είναι γιατροί αναφέρουν ότι το μωρό δεν παρουσίασε καμία παρενέργεια και ότι αναμένεται να λάβουν σύντομα τις αιματολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν έχει αντισώματα.

Πραγματοποίηση εμβολίου σε βρέφος: 8 μηνών βρέφος έκανε εμβόλιο.

Πραγματοποίηση εμβολίου σε βρέφος: 8 μηνών βρέφος έκανε εμβόλιο.

Σχολιάζοντας την είδηση στο Open, ο παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης παραδέχτηκε ότι είναι δύσκολη απόφαση για τους γονείς ωστόσο δείχνει πόσο απαραίτητο είναι να σταματήσει η πανδημία: «Υπάρχουν γονείς οι οποίοι είναι εθελοντές και προσφέρουν τα παιδιά τους στην επιστήμη προκειμένου να καταπολεμήσουν την πανδημία» τόνισε και πρόσθεσε ότι χωρίς εθελοντές δεν γίνονται μελέτες.

Ακολουθεί βίντεο από την τηλεόραση του «Open Beyond» και την εκπομπή «’Ωρα Ελλάδος»:

[embedded content]

Πηγή : newsitamea.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *