Γρηγόρης Αναστασιάδης για Αγγελική Ηλιάδη: Δεν έχω γνωρίσει τα παιδιά της, απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλο

ceb3cf81ceb7ceb3cf8ccf81ceb7cf82 ceb1cebdceb1cf83cf84ceb1cf83ceb9ceacceb4ceb7cf82 ceb3ceb9ceb1 ceb1ceb3ceb3ceb5cebbceb9cebaceae ceb7
anastasiadis ilaidi

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» συνάντησε το Γρηγόρη Αναστασιάδη, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με την τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη.

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης γνωρίστηκε με την Αγγελικλη Ηλιάδη στη «Φάρμα», και μίλησε στην κάμερα της «MEGA Καλημέρα» για τη σχέση τους, αλλά και τα μηνύματα «μίσους» που έλαβε στα social media.

«Ήρθα στην Αθήνα και συνεργάζομαι με το γυμναστήριο της Φανής Χαλκιά», είπε ο personal trainer, ο οποίος παραδέχτηκε ότι «Ξεκάθαρα θα ξαναπήγαινα και σε άλλο reality, νόμιζω ότι έχω φτιαχτεί για την ταλαιπωρία», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.

«Σίγουρα είναι η Αγγελική Ηλιάδη η αιτία που ήρθα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Αλλά κατά βάση είναι η δουλειά μου.

Η Αγγελική είναι ένας πάρα πολύ στοργικός και κατανοητικός άνθρωπος, που θα ήθελαν όλοι να έχουν στη ζωή τους», σημείωσε για τη σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη, με την οποία γνωρίστηκαν στη «Φάρμα».

«Δεν έχω γνωρίσει τα παιδιά της, είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα, προς το παρόν απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλο», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σχετικά με τη σχέση του με τα παιδιά και αν θα ήθελε να αποκτήσει δικά του και να δημιουργήσει οικογένεια, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είπε: «Αγαπώ πολύ τα παιδιά… των άλλων. Σίγουρα κάποια στιγμή θα κάνω οικογένεια, αλλά δεν το σκέφτομαι για το άμεσο μέλλον».

«Έχω ξανακάνει σχέση με μεγαλύτερη σε ηλικία, δε βλέπουμε ηλικίες, βλέπουμε ανθρώπους, δεν είναι κάτι ανασταλτικό», εξήγησε ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ