Γυμνάσια – Λύκεια: Πότε μπορεί να μπει «παύλα» στη βαθμολογία 4μήνου

ceb3cf85cebccebdceaccf83ceb9ceb1 cebbcf8dcebaceb5ceb9ceb1 cf80cf8ccf84ceb5 cebccf80cebfcf81ceb5ceaf cebdceb1 cebccf80ceb5ceb9
Αλλαγές φέρνει η νέα εγκύκλιος που εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Παιδείας, σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. 

Σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε σήμερα Δευτέρα 25 Ιανουαρίου το υπουργείο Παιδείας, και απέστειλε σε όλα τα σχολεία της επικράτειας, οι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης διδάχτηκαν κάποιο μάθημα ή κλάδο μαθήματος λιγότερο από 10 ώρες, δεν θα λάβουν βαθμούς.

Αναλυτικά η εγκύκλιος του υπουργείου αναφέρει:

«Κατόπιν ερωτημάτων που αφορούν στη φοίτηση μαθητών/τριών και στην κατάθεση βαθμολογίας Α΄ Τετραμήνου στις σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια, ΓΕ.Λ. ΕΠΑ.Λ., Ειδικά Γυμνάσια, Ειδικά Λύκεια, Ενιαία Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια-Λύκεια), σας ενημερώνουμε για τα εξής:

– Η καταχώριση των απουσιών γίνεται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και ο χαρακτηρισμός της φοίτησης των μαθητών/τριών θα εξετασθεί κατά το τέλος του Β΄ Τετραμήνου.

– Για μάθημα ή κλάδο μαθήματος που για οποιονδήποτε λόγο ενδεχομένως διδάχθηκε λιγότερο από δέκα (10) ώρες, δύναται να μην κατατεθεί βαθμολογία εάν αποδεδειγμένα και δικαιολογημένα οι διδάσκοντες δεν διαθέτουν επαρκή στοιχεία για την αξιολόγηση της επίδοσης των μαθητών/τριών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις».

ipourgio

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακίνηση από νομό σε νομό: Δείτε πότε «ξεκλειδώνουν» οι μετακινήσεις

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *