Γυναίκα δεν μπόρεσε να αποφασίσει ποια σκυλιά θα σώσει κι αγόρασε ολόκληρο το καταφύγιο

ceb3cf85cebdceb1ceafcebaceb1 ceb4ceb5cebd cebccf80cf8ccf81ceb5cf83ceb5 cebdceb1 ceb1cf80cebfcf86ceb1cf83ceafcf83ceb5ceb9 cf80cebfceb9

da1

da1

Γυναίκα δεν μπόρεσε να αποφασίσει ποια σκυλιά θα σώσει κι αγόρασε ολόκληρο το καταφύγιο

Η επιλογή ποιο αξιολάτρευτο σκυλί να υιοθετήσει κάποιος από το καταφύγιο ζώων είναι πολύ δύσκολη απόφαση. Αλλά επίσης ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και για την Danielle Eden όταν επισκέφτηκε ένα καταφύγιο σκύλων στο Ισραήλ. Όλα τα εγκαταλελειμμένα ζώα είχαν τόσο απελπιστική ανάγκη διάσωσης που δεν ήξερε ποιο να διαλέξει. Έτσι τα διάλεξε όλα. Και τα 250 από αυτά.

Η Εδέμ δεν είναι κάποια άγνωστη που ασχολείται για την υιοθέτηση ζώων. Είναι συνιδρυτής του Dog Tales Rescue and Sanctuary, ενός κέντρου διάσωσης ζώων στο Οντάριο και έσωσε πολλά αδέσποτα σκυλιά από τις φρικτές συνθήκες από όλες τις γωνιές του πλανήτη.
Συχνά ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, επισκέπτεται καταφύγια και διασώζει τις πολύ τρομερές περιπτώσεις. Μετά τους προσφέρει μια νέα αρχή στην ιδιοκτησία της των 50 στρεμμάτων στο King, Οντάριο.

1 5

1 5

Ωστόσο, όταν επισκέφτηκε ένα καταφύγιο στο Ισραήλ, δεν ήταν προετοιμασμένη στο ελάχιστο για αυτό που επρόκειτο να συναντήσει. Δεν υπήρχε ένας σκύλος που δεν ήταν σε άσχημη κατάσταση.

2 1

2 1

Ο διευθυντής μέσων ενημέρωσης Dog Tales Rescue and Sanctuary, Clare Forndran, εξήγησε στο The Dodo , «Αυτό είναι το χειρότερο καταφύγιο που είχε δει ποτέ».

3

3

Υπήρχαν περισσότερα από 250 σκυλιά που μοιράζονταν ένα χώρο σχεδιασμένο για χωρητικότητα 70 σκυλιών. Και υπήρχαν πολλά από αυτά τα φτωχά ζώα που είχαν περάσει χρόνια σε αυτόν τον χώρο. Εκτός από αυτό, το μέρος είναι γεμάτο με αρουραίους. Και κάθε κομμάτι ψωμιού που ρίχτηκε στο ρείθρο ήταν απλώς ένας λόγος για μάχη.

4

4

Ο Forndran εξήγησε, «Τα σκυλιά μάχονταν κυριολεκτικά πάνω από ένα κομμάτι ψωμί. Υπήρχαν περισσότεροι αρουραίοι από τους σκύλους. ”

5

5

Υπήρχαν νεκροί αρουραίοι μεταξύ ζωντανών αρουραίων και όλοι οι αρουραίοι αναμίχθηκαν με τα σκυλιά και αυτό ήταν ένα πλήρες, αηδιαστικό χάος.

Καθώς η Danielle κοίταξε τις άθλιες συνθήκες, δυσκολευόταν να επιλέξει ποια σκυλιά άξιζαν νέες ευκαιρίες στον Καναδά – όλοι ζούσαν πολύ άθλιες ζωές σε αυτήν την τρύπα της κόλασης.

6

6

Τότε έκανε την επιλογή να υιοθετήσει ολόκληρο το καταφύγιο.

Ως αποτέλεσμα, το Dog Tales ανέλαβε την ευθύνη και των 250 σκύλων. Για αρκετούς μήνες, η διάσωση κατάφερε να δώσει για υιοθεσία 90 σκυλιά στο Ισραήλ. Στη συνέχεια, υπήρχαν 25 σκυλιά που πέταξαν για τον Καναδά για να ξεκινήσουν εκ νέου στο ιερό του Οντάριο. Αυτό σήμαινε ότι απομένουν 150 σκυλιά.

7

7

Λοιπόν, τι τους συνέβη; Το καταφύγιο έκανε μια πολύ αναγκαία μεταμόρφωση για να το μετατρέψει σε κατοικήσιμο χώρο. Έφεραν επίσης κτηνιάτρους για τη σωστή φροντίδα των σκύλων. Και σιγά-σιγά, οι υπόλοιποι 150 έκαναν τις δικές τους μεταβάσεις στον Καναδά.

Η διατροφή τους δεν αποτελείται πλέον από ένα κομμάτι ψωμί. Μαθαίνουν να εμπιστεύονται ξανά.

8 1

8 1

Περισσότεροι από τους μισούς από αυτούς που έχουν μεταφερθεί στον Καναδά έχουν ήδη υιοθετηθεί.

Χάρη στην Danielle, στα σκυλιά δόθηκε μια νέα ευκαιρία στη ζωή.

9

9

Εάν ένας σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, τότε η Danielle Eden είναι σίγουρα ο καλύτερος φίλος του σκύλου.

Πηγή : pet-sitting.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *