Γυναίκα στις Η.Π.Α κατηγορείται γιατί δεν επέστρεψε κασέτα VHS στο videoclub ύστερα από… 2 δεκαετίες!

ceb3cf85cebdceb1ceafcebaceb1 cf83cf84ceb9cf82 ceb7 cf80 ceb1 cebaceb1cf84ceb7ceb3cebfcf81ceb5ceafcf84ceb1ceb9 ceb3ceb9ceb1cf84ceaf ceb4

Οι πιο μεγάλοι σε ηλικία σίγουρα θα μεγάλωσαν με τις κλασικές VHS βιντεοκασέτες πίσω στις χρυσές εποχές των 80s και των 90s. Ποιος άλλωστε γύρω στα 30 με 40 μπορεί να ξεχάσει το γωνιακό βιντεοκλάμπ που εκείνα τα χρόνια ήταν πραγματικό… χρυσορυχείο για τους ιδιοκτήτες του (πριν από το DVD και τα… torrent). Φυσικά, τα βιντεοκλάμπ εννοείται ότι είχαν και… κανόνες, καθώς οι πελάτες θα έπρεπε να επιστρέψουν μια ταινία που είχαν νοικιάσει μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα (αλλιώς εάν την παρατούσαν στο σπίτι θα έπρεπε μετά να πληρώσουν μια μικρή περιουσία)! Όμως αυτό δεν φαίνεται να ίσχυσε στην περίπτωση της Caron McBride από τις Η.Π.Α, η οποία ξέχασε να επιστρέψει την βιντεοκασέτα που είχε νοικιάσει από το… 1999!

575870 axeiz77 istock 953180070

Η Caron πριν από 21 χρόνια νοίκιασε μια VHS κασέτα με την Sabrina την έφηβη μάγισσα και οι πρώην ιδιοκτήτες του βιντεοκλάμπ αφού δεν είδαν ποτέ την κασέτα να επιστρέφει σε αυτούς αποφάσισαν να κινηθούν νομικά. Η υπόθεση ύστερα από πολλά χρόνια που ήταν «παγωμένη» σε κάποια φάση προχώρησε στα δικαστήρια και η McBride βρέθηκε να απολογείται ενώπιον της δικαιοσύνης. Μπροστά στους δικαστές αρχικά υποστήριξε ότι δεν είχε νοικιάσει ποτέ την εν λόγω κασέτα, ενώ τόνισε ότι δεν αποκλείεται ένας άνδρας στον οποίο συζούσαν κάποτε (προφανώς πριν από 2 δεκαετίες) να έχει αυτή τη στιγμή τη VHS κασέτα στη κατοχή του! Μάλιστα, όπως η ίδια αποκάλυψε δεν γνώριζε ότι ήταν κατηγορούμενη για υπεξαίρεση, ωστόσο συνέδεσε την κατηγορία ότι εδώ και πολλά χρόνια δεν μπορούσε να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια δουλειά, εξαιτίας του “λερωμένου” ποινικού μητρώου της.

rare 20 2

Το θετικό είναι ότι το δικαστήριο του Cleveland έκρινε ότι δεν θα πρέπει να συνεχίζει να κατηγορείται για το παραπάνω αδίκημα, φροντίζοντας να απαλείψει κάθε κατηγορία από το ποινικό μητρώο της.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *