Δέσποινα Βανδή: Η κόρη της Μελίνα τη συγκίνησε με την πράξη της

ceb4ceadcf83cf80cebfceb9cebdceb1 ceb2ceb1cebdceb4ceae ceb7 cebacf8ccf81ceb7 cf84ceb7cf82 cebcceb5cebbceafcebdceb1 cf84ceb7 cf83cf85

Την ευχή της 4χρονης Σταυρούλας, που πάσχει από μία σπάνια ασθένεια, εκπλήρωσε η Μελίνα, κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη.  

Η 17χρονη Μελίνα Νικολαΐδη συμμετείχε με δύο φίλες της στο πρόγραμμα “VolunTeens” του φιλανθρωπικού οργανισμού “Make-A-Wish Greece” και έκαναν πράξη την ευχή που έκανε το κοριτσάκι: να γνωρίσει από κοντά αγαπημένους ήρωες της Disney. 

Make A Wish 6

Make A Wish 6

Οι τρεις φίλες ντύθηκαν νεράιδες και υποκλήθηκαν μπροστά στη Σταυρούλα, που ντύθηκε Μίνι Μάους. Ο χορός και το παιχνίδι είχαν την τιμητική τους, μα η Σταυρούλα είχε και πολλές ερωτήσεις για τις πριγκίπισσες, οι οποίες αφορούσαν κυρίως τη διακόσμηση των παλατιών τους. Ήθελε να μάθει τα πάντα. Πού βρίσκονται, πώς τα επέλεξαν, πώς τα διακόσμησαν, πόσους ορόφους έχουν και κυρίως πώς μπορεί να τα επισκεφτεί. Εκείνες φυσικά δεν άφησαν τη Σταυρούλα παραπονεμένη, και έλυσαν μία-μία όλες της τις απορίες.

Make A Wish 5

Make A Wish 5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ