Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη ανάρτηση μετά το διαζύγιο από τον Ντέμη Νικολαΐδη

ceb4ceadcf83cf80cebfceb9cebdceb1 ceb2ceb1cebdceb4ceae ceb7 cf80cf81cf8ecf84ceb7 ceb1cebdceaccf81cf84ceb7cf83ceb7 cebcceb5cf84ceac cf84
despoina bandi scaled

Έχουν περάσει τρεις μέρες από την ημέρα που η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο ύστερα από 23 χρόνια σχέσης και 18 χρόνια γάμου.

Αυτές τις μέρες η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται στην Κύπρο για τις εμφανίσεις της μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και κάθε της λέξη, τραγούδι και ανάρτηση αποτελούν… θέμα. Από την άλλη, ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφεύγει, όπως άλλωστε συνηθίζει, τις δημόσιες εμφανίσεις.

Στο πρώτο story που ανέβασε στο Instagram, η Δέσποινα Βανδή, δεν έκανε, φυσικά, αναφορά στο πολύκροτο διαζύγιό της. Δείχνει μόνο τα παρασκήνια του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται και μαζί της είναι ο καλός της φίλος Σάββας Σπαθαρίδης.

Στη συνέχεια έκανε μια σειρά από insta stories από την πρεμιέρα της στην Κύπρο.

Στην πρεμιέρα της στην Κύπρο, η Δέσποινα Βανδή ξεσήκωσε το κοινό που έσπευσε να την απολαύσει από κοντά. Εκτός από τον pr manager, Χάρη Σιανίδη, που έκανε συνεχείς αναρτήσεις από την εμφάνιση της τραγουδίστριας, ανάρτηση έκανε και ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο γνωστός συνθέτης «υπογράφει» το τελευταίο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή με τίτλο «Πέτρα» που για πολλούς «ανακοίνωνε» τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Ο Γιώργος Θεοφάνους ανέβασε στο Instagram μέρος από την ερμηνεία της Δέσποινας Βανδή, όπου η τραγουδίστρια είναι εμφανώς συγκινημένη ερμηνεύει την «Πέτρα» και τους στίχους «δεν φεύγει απόψε άλλος ένας, μα μια ολόκληρη ζωή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ