Δέσποινα Μοίρου: Μια ελληνίδα στον δρόμο για τα Oscar

ceb4ceadcf83cf80cebfceb9cebdceb1 cebccebfceafcf81cebfcf85 cebcceb9ceb1 ceb5cebbcebbceb7cebdceafceb4ceb1 cf83cf84cebfcebd ceb4cf81cf8c

Μια ελληνίδα, η Δέσποινα Μοίρου ζει την απόλυτη καταξίωση και επιβράβευση με κάτι συγκλονιστικό: Η ακαδημία Όσκαρ 2022 επέλεξε την ταινία της «Tango Shalom» ως υποψήφια.

Η κωμική ταινία “Tango Shalom “παίζει σε όλες τις πολιτείες της Αμερικής, ενώ έχει αποσπάσει 23  βραβεία παγκοσμίως!

Η Δέσποινα Μοίρου είναι η πρώτη Ελληνίδα ηθοποιός που, με την εργασιομανία της, την ευφυΐα της και το ταλέντο της, κατάφερε κάτι τόσο σπουδαίο, και σε μια ταινία που θα είναι υποψήφια για Oscar.

Η ηθοποιός δηλώνει ενθουσιασμένη: «Συναρπαστικό! Εμείς, το Tango Shalom είμαστε στη λίστα με τις 200 ταινίες που επιλέχτηκαν από την Ακαδημία Όσκαρ και διεκδικούμε υποψηφιότητα για Όσκαρ!!! Αυτό είναι ό,τι πιο κοντά έχω φτάσει, στο να είμαι υποψήφια, οπότε είναι πολύ συναρπαστικό!»και συμπλήρωσε: «Επίσης έγινα μέλος της Ακαδημίας των Όσκαρ, από την ώρα που επιλέχτηκε η ταινία, όποτε μπορώ να ψηφίζω και ταινίες  άλλων που επιλέχτηκαν επίσης!»

mirou1

mirou1

Η διεθνής Μοίρου μας αντιπροσώπευσε φέτος στο φεστιβάλ των Καννών 2021, με μία Βρετανική ταινία όπου υποδύθηκε τη Σοφία Λόρεν , αλλά και την Αμερικανική κωμωδία «Tango Shalom “η οποία πουλήθηκε στο film market του Cannes film φεστιβάλ 2021 από τεράστια εταιρεία διανομής την Vision Films. 

Στη ταινία η Δέσποινα υποδύεται μια συντηρητική θρησκευόμενη κοπέλα. Η μεγάλη χολιγουντιανή Ταινία «Τανγκό Σάλομ» όπου πρωταγωνιστεί δίπλα στις Laine Kazan και Renee Taylor, αλλά και άλλους μεγάλους star,προβάλλεται αυτή τη στιγμή σε όλες τις πολιτείες τις Αμερικής.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κάνει σπουδαίες γνωριμίες με διάσημους ανθρώπους, ενώ με το ταλέντο της και το ελληνικό ταπεραμέντο της έχει καταφέρει να «μαγεύσει» σκηνοθέτες και παραγωγούς. Μεγάλη της αγάπη το Stand up comedy.

[embedded content]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ