Δήμητρα Γαλάνη: Ερμηνεύει το «Ο Βυθός Σου» στο πρώτο τραγούδι από τη συλλογή – αφιέρωμα στην Ελεάνα Βραχάλη

ceb4ceaecebcceb7cf84cf81ceb1 ceb3ceb1cebbceaccebdceb7 ceb5cf81cebcceb7cebdceb5cf8dceb5ceb9 cf84cebf cebf ceb2cf85ceb8cf8ccf82 cf83
Δήμητρα Γαλάνη Dimitra Galani

Το αγαπημένο τραγούδι «Ο Βυθός Σου» ερμηνεύει με το δικό της μοναδικό τρόπο μία από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες ερμηνεύτριες.

Η Δήμητρα Γαλάνη ερμηνεύει με την εξαιρετική χροιά της το τραγούδι «Ο Βυθός Σου», ένα από τα αριστουργήματα που έχει γράψει η Ελεάνα Βραχάλη.

Αυτό είναι το πρώτο single από τη συλλογή για τα 20 χρόνια της αγαπημένης στιχουργού στην ελληνική μουσική.

«Ο Βυθός Σου», ένα από τα πιο διαχρονικά και επιτυχημένα ερωτικά τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας, κυκλοφόρησε το 2004 σε πρώτη εκτέλεση από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος υπογράφει και τη μουσική.

Σήμερα, 17 χρόνια μετά, έχουμε την τύχη να το ακούμε ξανά από τη Δήμητρα Γαλάνη, μία από τις πιο σπουδαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες.

Στην εμβληματική συλλογή, με τίτλο «Παιδί Δικό Σου», καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής ερμηνεύουν το αγαπημένο τους τραγούδι σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη.

Η ίδια Ελεάνα Βραχάλη αναφέρει: «20 χρόνια… Σα νερό. Σαν παιδί το κάθε τραγούδι, που μεγάλωσε κι είναι δικό σου και δεν είναι… Ένα παιδί που όταν αγαπιέται, ξαναγεννιέται. Κάθε τραγούδι ένα κομμάτι της ψυχής μου. Δηλαδή εγώ… “Παιδί δικό σου”…».

Η ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά θα κυκλοφορήσει από την Panik Records τους προσεχείς μήνες.

[embedded content]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ