Δήμητρα Γαλάνη: Ερμηνεύει το τραγούδι «Ο Βυθός Σου» στο νέο άλμπουμ που ετοιμάζει η Ελεάνα Βραχάλη

ceb4ceaecebcceb7cf84cf81ceb1 ceb3ceb1cebbceaccebdceb7 ceb5cf81cebcceb7cebdceb5cf8dceb5ceb9 cf84cebf cf84cf81ceb1ceb3cebfcf8dceb4ceb9
Δήμητρα Γαλάνη Dimitra Galani

Η Δήμητρα Γαλάνη ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ελεάνας Βραχάλη.

Η Δήμητρα Γαλάνη ερμηνεύει με την εξαιρετική χροιά της το τραγούδι «Ο Βυθός Σου», ένα από τα αριστουργήματα που έχει γράψει η Ελεάνα Βραχάλη και αποτελεί το πρώτο τραγούδι της συλλογής για τα 20 χρόνια της αγαπημένης στιχουργού στο ελληνικό τραγούδι.

Είκοσι από τους σημαντικότερους Έλληνες τραγουδιστές συμμετέχουν στην εμβληματική αυτή συλλογή με τίτλο «Παιδί Δικό Σου», ερμηνεύοντας το αγαπημένο τους τραγούδι σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη.

Η ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021.

Η Ελεάνα Βραχάλη αναφέρει: «20 χρόνια… Σα νερό. Σαν παιδί το κάθε τραγούδι, που μεγάλωσε κι είναι δικό σου και δεν είναι… Ένα παιδί που όταν αγαπιέται, ξαναγεννιέται. Κάθε τραγούδι ένα κομμάτι της ψυχής μου. Δηλαδή εγώ… “Παιδί δικό σου”…».

«Ο Βυθός Σου», ένα από τα πιο διαχρονικά και επιτυχημένα ερωτικά τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας, κυκλοφόρησε το 2004 με πρώτο ερμηνευτή τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος υπογράφει και τη μουσική.

Σήμερα, 17 χρόνια μετά, έχουμε την τύχη να το ακούμε ξανά. Αυτή τη φορά από την Δήμητρα Γαλάνη, μία από τις πιο σπουδαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες που έχει βγάλει η χώρα μας.

«Ο Βυθός Σου» από τη Δήμητρα Γαλάνη μεταδίδεται αποκλειστικά αυτήν την εβδομάδα σε επιλεγμένα ραδιόφωνα της χώρας και θα κυκλοφορήσει από την Panik Records τη Δευτέρα 5 Απριλίου.

[embedded content]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ