Δήμητρα Κατσαφάδου: Αποκάλυψε γιατί κοιμάται στο χαλί – Τι είπε για τον πρώην σύζυγό της

ceb4ceaecebcceb7cf84cf81ceb1 cebaceb1cf84cf83ceb1cf86ceacceb4cebfcf85 ceb1cf80cebfcebaceaccebbcf85cf88ceb5 ceb3ceb9ceb1cf84ceaf ceba
katsafadou

Η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε για το τάμα στον Άγιο Νεκτάριο τα αδέσποτα που μαζεύει, το νέο της σπίτι, τον πρώην σύζυγό της και τα παιδάκια που θέλει να υιοθετήσει.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου άνοιξε το σπιτικό της στο Πρωινό και μίλησε για όλα στην Νάνσυ Παραδεισανού.

Η γνωστή επιχειρηματίας που ταυτίστηκε με την ατάκα «εκεί που η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης», μίλησε για τον πρώην σύζυγό της αλλά και για την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

«Με είχαν πετάξει έξω από το σπίτι στην Αγία Παρασκευή επειδή μάζευα όλα τα αδέσποτα στην πολυκατοικία.

Πήγα σε ένα εκκλησάκι και είδα τον Άγιο Νεκτάριο και ζήτησα να με βοηθήσει να βρω κτήμα και την άλλη μέρα το βρήκα. Έκανα τάμα στον άγιο…

Αγάπησα τον πρώην σύζυγό μου και ακόμα τον αγαπώ γιατί είχε περάσει καρκίνο και το ξεπέρασε και είπα εγώ θα είμαι δίπλα του χωρίς να κάνω οικογένεια. Υπήρξε ένα σοβαρό θέμα και χωρίσαμε.

Εγώ θέλω να υιοθετήσω παιδάκια. Πολύ δύσκολο να βρω άνθρωπο να γίνει πατέρας των παιδιών μου γιατί υπηρετώ την επιστήμη μου και δεν αντέχει κάποιος άνθρωπος να είμαι non stop και workaholic» εξομολογήθηκε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Κυρίως κοιμάμαι στο χαλί μου. Μου αρέσει καλύτερα γιατί υπάρχει γείωση, μου αρέσει να γειώνομαι, να γίνομαι ένα με τη φύση. Όλα αυτά τα ψωνίστικα δεν τα μπορώ», αποκάλυψε η Δήμητρα Κατσαφάδου στο Πρωινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ