Δήμος Αθηναίων: Καμπάνια για τα μουσεία της Αθήνας στα αστικά λεωφορεία

Περισσότερα… ΠΗΓΗ…

ceb4ceaecebccebfcf82 ceb1ceb8ceb7cebdceb1ceafcf89cebd cebaceb1cebccf80ceaccebdceb9ceb1 ceb3ceb9ceb1 cf84ceb1 cebccebfcf85cf83ceb5ceaf

Ο Δήμος Αθηναίων και το Athens Culture Net του δήμου στηρίζουν τη δίγλωσση καμπάνια (ελληνικά και αγγλικά) της εταιρείας Interbus AE με τίτλο «Η Τέχνη στον δρόμο, ας επισκεφθούμε τα μουσεία», μέσω της οποίας αναδεικνύονται οι πολιτισμικοί θησαυροί που φιλοξενούνται στα μουσεία της πρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα, οι πίσω όψεις 30 αστικών λεωφορείων που διασχίζουν τις κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου, μεταφέροντας καθημερινά χιλιάδες επιβάτες, μετατράπηκαν σε καμβάδες μοναδικών αρχαιολογικών ευρημάτων και εξαίσιων εικαστικών έργων, προτρέποντας τους πολίτες να επισκεφθούν τα μουσεία.

«Η ανάγκη για στήριξη και προώθηση του πολιτισμού που τόσο υπέφερε λόγω της πανδημίας ήταν άμεση. Η καμπάνια αυτή είναι ακόμη ένας κρίκος στην αλυσίδα αλληλεγγύης για τη στήριξη του πολιτισμού και των καλλιτεχνών. Δημιουργήθηκε με στόχο την προτροπή των πολιτών αλλά και των επισκεπτών της πόλης να επισκεφθούν και πάλι τα μουσεία της Αθήνας», υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου.

ΠΗΓΗ