Δανάη Μπάρκα: Συγκλονιστικό μήνυμα για την απώλεια που σημάδεψε τη ζωή της

ceb4ceb1cebdceacceb7 cebccf80ceaccf81cebaceb1 cf83cf85ceb3cebacebbcebfcebdceb9cf83cf84ceb9cebacf8c cebcceaecebdcf85cebcceb1 ceb3ceb9
barka 1

Η γνωστή παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα, με μία συγκλονιστική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, έστειλε το δικό της μήνυμα. Η απώλεια που της σημάδεψε τη ζωή.

Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε η γνωστή παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα στο προφίλ της στο Instagram.

Η οικοδέσποινα του “Πάμε Δανάη” θυμήθηκε το τελευταίο Πάσχα που πέρασε μαζί με τον αγαπημένο παππού της στο νοσοκομείο, ο οποίος λίγο καιρό μετά έφυγε από τη ζωή. Η ηθοποιός του είχε μεγάλη αδυναμία και ο θάνατός του της στοίχισε πολύ.

Η Δανάη Μπάρκα άνοιξε την καρδιά της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικές από τις πιο ξεχωριστές στιγμές που έζησε μαζί του στο νοσοκομείο, λίγο πριν τον αποχαιρετήσει για πάντα.

«Το τελευταίο μας Πάσχα αγκαλιά ήταν σε ένα νοσοκομείο. Αυτές οι μέρες ήταν οι αγαπημένες του… πάντα εκκλησία, πάντα Άγιο Εφραίμ βόλτα -από όταν άρχισα να οδηγάω- πάντα τηρούσε τα έθιμα. Εδώ είμαστε στο σαλονάκι του ορόφου… πήρα τον παππού, πήρα και 2-3 ανθρώπους απ’ τα δίπλα δωμάτια και λέγαμε ιστορίες απ τα νιάτα τους. Ήταν ένας κύριος στο δίπλα δωμάτιο που δεν ήταν ποτέ καθόλου ευγενικός και με εκνεύριζε και έλεγα στον παππού μου «μα είναι δυνατόν να περνάει δύσκολα κι αντί να είναι στην παρέα μας να γελάσει λίγο, κάθεται εκεί μας κοιτάει με μισό μάτι και μουρμουράει?»

Κι ο παππούς μου έλεγε «ποντίκω μου,ο κύριος μπορεί να μην έχει πάρει την αγάπη που έχω πάρει εγώ από σένα και να μην είναι το ίδιο. Πήγαινε να του πεις να έρθει» καταλήξαμε όντως να τον έχουμε στην παρέα και μάλιστα μας εκμυστηρεύτηκε ότι η οικογένεια του δεν τον έπαιρνε καν τηλέφωνο. Από τότε μέχρι που «έφυγε» νομίζω πήρε απ τον παππού μου όση αγάπη δεν είχε πάρει απ όλη του την οικογένεια. Αυτός ήταν ο παππούς μου. Και αυτός είναι ο παππούς μου γιατί ακόμα είναι εδώ, δίπλα σε μένα. Είναι η μεγαλύτερη απώλεια που έχω στην ζωή μου και το μεγαλύτερο κέρδος.

Ο παππούς μου με δίδαξε να δίνω αγάπη και συμπόνια κι ας μην μου γυρνάνε πίσω. Το θέμα είναι να τα δίνω.

Στην φωτογραφία που βλέπετε τον παρακαλούσα να δείξει ότι το διασκεδάζουμε για να την στείλω στην μαμά μου που το βράδυ είχε θέατρο αλλά το μυαλό της ήταν στον μπαμπά της… κι εκείνος το έκανε.

Μετά κάναμε βόλτα στους διαδρόμους, χτυπήσαμε την πόρτα του Χρήστου του νοσηλευτή για ένα «γειά», καναμε μπάνιο, ξάπλωσε, και τραγουδούσαμε για να κοιμηθεί.

Οι φίλοι μου τότε μου έλεγαν «μην ταλαιπωρείσαι, όλη μέρα κι όλη νύχτα ζεις σ ένα νοσοκομείο» … που να ήξεραν ότι ήμουν πιο ευτυχισμένη από ποτέ με τόσες στιγμές που έζησα δίπλα του. Που να ήξεραν πόσα πράγματα έμαθα σε ένα νοσοκομείο με τόσους υπέροχους ανθρώπους που γνώρισα. Που να ήξερα κι εγώ, ότι θα ήταν το τελευταίο μας Πάσχα μαζί…

Όσοι έχετε παππού, πάρτε τον σήμερα ένα τηλέφωνο να του φωνάξετε ότι τον αγαπάτε. Κι όσοι έχετε γιαγιά, κι όσοι έχετε γονείς, κι όσοι έχουμε γενικά ανθρώπους που αγαπάμε. Αγάπη. Μεγαλύτερη αγάπη στα δωμάτια νοσοκομείου που μπορεί κάποιος να περνάει δύσκολα. Παππού σ’ αγαπώ», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε την ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ