Δασκάλα έκλεισε 7χρονο κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες σε αποθήκη για να το τιμωρήσει

ceb4ceb1cf83cebaceaccebbceb1 ceadcebacebbceb5ceb9cf83ceb5 7cf87cf81cebfcebdcebf cebacebfcf81ceb9cf84cf83ceaccebaceb9 cebcceb5 ceb5ceb9

δσφγσδγιθυαηγσβδ 1

δσφγσδγιθυαηγσβδ 1

Δασκάλα έκλεισε 7χρονο κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες σε αποθήκη για να το τιμωρήσει

H 7χρονη Finley, ένα κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες, ήταν από τα παιδιά που λάτρευε το σχολείο της μέχρι μια μέρα που, σύμφωνα με την μαμά της, όλα άλλαξαν…

Το κοριτσάκι ξύπνησε το πρωί και παρακάλεσε για πρώτη φορά τη μαμά της να μην την πάει στο σχολείο. Θορυβημένη η μητέρα ρώτησε το λόγο, και η Finley απάντησε πως είναι κακό παιδί και θα την έβαζαν στο «κουτί».

Η μαμά του κοριτσιού δεν άργησε να βγάλει άκρη και να μάθει τί συνέβη στο παιδί της. Κι αυτό που έμαθε, την εξόργισε!

Την προηγούμενη μέρα η κόρη της φώναζε και έκανε φασαρία μέσα στην τάξη και η δασκάλα ειδικής αγωγής, που δεν μπόρεσε να την ηρεμήσει, την κλείδωσε στο «κουτί». Το «κουτί», όπως έμαθε η μητέρα της Finley, είναι μια πολύ μικρή αποθήκη όπου μπαίνουν τα παιδιά για τιμωρία. 

Η δασκάλα που ήταν υπεύθυνη για την τιμωρία του 7χρονου παιδιού είπε πως το «κουτί» δεν είναι κάτι φοβερό και πως η οικογένεια της Finley μεγαλοποιεί το γεγονός. Ωστόσο, η μαμά της μικρής έχει αντίθετη άποψη! Μάλιστα επισκέφθηκε και η ίδια το δωμάτιο τιμωριών και διαπίστωσε πως πρόκειται για μια αποθήκη 5×5, χωρίς παράθυρα και χωρίς άλλη διέξοδο εκτός από την κλειδωμένη πόρτα. 

Όσο για το κοριτσάκι, εξομολογήθηκε σε δημοσιογράφο που κάλυψε το ρεπορτάζ πως όταν την κλείδωσαν στην αποθήκη φοβήθηκε πολύ!

Η διεύθυνση του σχολείου δικαιολογήθηκε λέγοντας πως η αποθήκη χρησιμοποιείται ως δωμάτιο τιμωριών για παιδιά με ειδικές ανάγκες που είναι βίαια απέναντι στον εαυτό τους ή στους άλλους, και πως οι γονείς ειδοποιούνται κάθε φορά που το παιδί τους πρέπει να κλειδωθεί εκεί.

Οι γονείς της μικρής Finley, που φυσικά δεν συμφωνούν με το συγκεκριμένο μέτρο πειθαρχίας, δεν ειδοποιήθηκαν ποτέ και καλούν το σχολείο να λογοδοτήσει για τις μεθόδους του.

Πηγή : mama365.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *