Δείτε την εκπληκτική συλλογή αυτοκινήτων του “Βασιλιά του Instagram”

ceb4ceb5ceafcf84ceb5 cf84ceb7cebd ceb5cebacf80cebbceb7cebacf84ceb9cebaceae cf83cf85cebbcebbcebfceb3ceae ceb1cf85cf84cebfcebaceb9cebd
dan bilzerian

Ο αυτοαποκαλούμενος “Βασιλιάς του Instagram”, Νταν Μπιλζέριαν, είναι ίσως η πιο διαχαστική προσωπικότητα στο διαδίκτυο, καθώς ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram, επιδεικνύοντας τον ξέφρενο τρόπο ζωής του.

Ο 40χρονος επιχειρηματίας, ερασιτέχνης παίκτης πόκερ και influencer στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα είδος σύγχρονου Χιου Χέφνερ. Έγινε γνωστός μέσα από τα ξέφρενα πάρτυ, τις πολλές ημίγυμνες γυναίκες που τον περιτριγυρίζουν, τα όπλα, τα πούρα και φυσικά τα χρήματα του, μεγάλο μέρος των οποίων ξοδεύει στον τζόγο.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο πώς βγάζει όλα τα χρήματα του – λέγεται ότι τα έχει κληρονομήσει από τον μπαμπά του – είναι σαφές ότι τα ξοδεύει απλόχερα.

Εκτός από τον τζόγο, άλλο ένα μεγάλο πάθος του “κακομαθημένου” Playboy, είναι τα ακριβά ακριβά αυτοκίνητα, κάτι που αποδεικνύει και το παρακάτω βίντεο, το οποίο μας δείχνει τα “μαργαριτάρια” που έχει στο γκαράζ του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ