Δείτε τον 15χρονο Ed Sheeran να τραγουδά σε σχολική παράσταση του μιούζικαλ «Grease»

ceb4ceb5ceafcf84ceb5 cf84cebfcebd 15cf87cf81cebfcebdcebf ed sheeran cebdceb1 cf84cf81ceb1ceb3cebfcf85ceb4ceac cf83ceb5 cf83cf87cebfcebbceb9
Ed Sheeran tattoos

Η εμφάνιση του Ed Sheeran προέρχεται από ένα ακυκλοφόρητο DVD διάρκειας δύο ωρών.

Ένα βίντεο του 15χρονου Ed Sheeran να τραγουδά το τραγούδι «Mooning» από το μιούζικαλ «Grease» σε μια σχολική παράσταση θα πωληθεί σε δημοπρασία.

Το DVD είναι μέρος μιας δημοπρασίας αναμνηστικών από την Omega Auctions, η οποία ισχυρίζεται ότι το βίντεο δεν έχει δει ποτέ το φως της δημοσιότητας.

«Ένα αδημοσίευτο πλήρες DVD από την εμφάνιση του Ed Sheeran στο Grease όταν ήταν μόλις 15 ετών και φοιτούσε στο σχολείο Thomas Mills High School του Framlingham», αναφέρεται στην περιγραφή του βίντεο.

«Αυτό το εκπληκτικό υλικό εκτείνεται σε δύο DVD με σχεδόν δύο ώρες υποκριτικής και τραγουδιού από τον Ed και τους φίλους τους στο σχολείο το 2006», τονίζεται.

«Ο Ed έχει σημαντικό ρόλο στην παράσταση ως ο “Putzie” ή “Rump”, ο οποίος ήταν ένας από τους T-Birds», σημειώνει η Omega Auctions.

Στην ιστοσελίδα του οίκου δημοπρασιών αναφέρεται ότι ο Ed Sheeran έχει «μια σειρά από λόγια» στο έργο και ενεργεί ως «σημαντικός» τραγουδιστής και χορευτής σε όλα τα τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου ενός ντουέτου στο «They Magic Changes» και σχεδόν τρία λεπτά σόλο ερμηνείας στο «Mooning».

Το βίντεο φέρεται να είναι ευγενική προσφορά ενός συμμαθητή του Ed Sheeran και ενός ακόμη μέλους της παράστασης.

Η τιμή πώλησης του DVD στη δημοπρασία αναμένεται να φτάσει μεταξύ των 3.000 και των 5.000 βρετανικών λιρών, δηλαδή μεταξύ των 3.500 και 5.800 ευρών.

[embedded content]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ