Δείτε τον Jon Bon Jovi να τραγουδά το «Watermelon Sugar» του Harry Styles

ceb4ceb5ceafcf84ceb5 cf84cebfcebd jon bon jovi cebdceb1 cf84cf81ceb1ceb3cebfcf85ceb4ceac cf84cebf watermelon sugar cf84cebfcf85 harry styles
Jon Bon Jovi GettyImages 1157443923c

Ένα τραγούδι – έκπληξη ερμήνευσε ο Jon Bon Jovi.

Ο Jon Bon Jovi τραγούδησε το «Watermelon Sugar» του Harry Styles κατά τη διάρκεια μιας φιλανθρωπικής συναυλίας.

Ο κεντρικός τραγουδιστής των Bon Jovi έβαλε τη δική του πινελιά στη βραβευμένη με Grammy και BRIT Award επιτυχία του Harry Styles, που συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ «Fine Line» (2019), κατά τη διάρκεια ενός μουσικού προγράμματος διαρκείας 90 λεπτών που παρουσίασε στο «The Clubhouse» στο Hamptons της Νέας Υόρκης.

Από τη συναυλία συγκεντρώθηκαν πάνω από 50.000 δολάρια (περίπου 41.370 ευρώ) για την οργάνωση «Meals On Wheels» και το πρόγραμμα «Project Most».

Η «Meals on Wheels» επικεντρώνεται μέσα από 5.000 τοπικά προγράμματα στις Ηνωμένες Πολιτείες στη φροντίδα των ατόμων με μειωμένη κινητικότητα που δυσκολεύονται να ψωνίσουν για φαγητό, να προετοιμάσουν γεύματα ή να κοινωνικοποιηθούν με άλλους ανθρώπους.

Το «Project Most» είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τις οικογένειες στο East Hampton της Νέας Υόρκης που θέλουν να προσφέρουν στα παιδιά τους ωφέλιμες δραστηριότητες όλων των ειδών τόσο τις ώρες μετά το σχολείο όσο και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο Jon Bon Jovi ερμήνευσε τραγούδια του συγκροτήματός του και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, ενώ αφιέρωσε επίσης χρόνο για να απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού.

Η στιγμή που ο Jon Bon Jovi τραγούδησε το «Watermelon Sugar» του Harry Styles καταγράφηκε από τους θεατές και το βίντεο διαδόθηκε στα κοινωνικά δίκτυα.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ