Δείτε live στο Newsbomb.gr: Το σπίτι μας, πώς θα νιώθουμε ασφαλείς και κάθε στιγμή περισσότερα!

ceb4ceb5ceafcf84ceb5 live cf83cf84cebf newsbomb gr cf84cebf cf83cf80ceafcf84ceb9 cebcceb1cf82 cf80cf8ecf82 ceb8ceb1 cebdceb9cf8eceb8cebf
facebook170122138 135840868488736 5094827701634144711 n

Δείτε στις 15:30 από το κανάλι του Newsbomb.gr στο YouTube μία ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση για το σπίτι μας και το πώς αισθανόμαστε ασφαλείς σε αυτό, με πρωτοβουλία της Anytime.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που μας δίνει, σήμερα το σπίτι μας είναι πολλά περισσότερα από το «καταφύγιό» μας για ξεκούραση και χαλάρωση. Είναι το γραφείο μας από όπου εργαζόμαστε, είναι ο χώρος από τον οποίο διασκεδάζουμε, είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής και της καθημερινότητάς μας, στον οποίο επενδύουμε διαρκώς. Σήμερα, το Newsbomb.gr παρουσιάζει μία διαδικτυακή συζήτηση, με πρωτοβουλία της Anytime, της 1ης direct ασφάλειας στην Ελλάδα, με την εγγύηση της INTERAMERICAN, που έχει κεντρικό άξονα το πώς θα ζούμε «κάθε στιγμή περισσότερα, για το δικό μας σπίτι»!

Πώς θα το διακοσμήσουμε και πώς θα αξιοποιήσουμε τους χώρους του για να ζούμε καλύτερα και κάθε στιγμή περισσότερα; Τι πρέπει να προσέξουμε όσον αφορά στη σωστή του συντήρηση; Σε ποιες «έξυπνες» συσκευές αξίζει να επενδύσουμε σήμερα; Ερωτήματα, οι απαντήσεις των οποίων θα μας βοηθήσουν να οργανώσουμε όχι μόνο το σπίτι μας, αλλά και τη ζωή μας, πολύ καλύτερα, τίθενται αρχικά, σε αυτή τη συζήτηση. Παράλληλα όμως, συζητάμε ποιες είναι οι απειλές που δέχεται σήμερα το σπίτι μας, τι συμβαίνει με τα καιρικά και άλλα φυσικά φαινόμενα και τι μπορούμε εμείς να κάνουμε, ώστε να εξασφαλίσουμε με τον καλύτερο τρόπο το σπίτι μας, που σημαίνει τόσα για εμάς.

Τη συζήτηση συντονίζουν από το στούντιο του Newsbomb.gr οι δημοσιογράφοι Σοφία Μαυραντζά και Νίκος Συρίγος, ενώ μαζί τους βρίσκεται ο Σπύρος Οικονόμου, Business & Ecosystem Development Chapter Leader της Interamerican.

Καταξιωμένοι άνθρωποι στον τομέα τους μας διαφωτίζουν δίνοντας αναλυτικές και περιεκτικές απαντήσεις σε κάθε ερώτημα: Ο Κώστας Λαγουβάρδος – Μετεωρολόγος και Διευθυντής Ερευνών του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο Βασίλης Βαθρακογιάννης – Αξιωματικός Πυροσβεστικού Σώματος, η Interior Designer Σίσσυ Φειδά, o Szandecki Cezary – Co-founder & CMO του ιστότοπου Douleutaras.gr και ο Σωτήρης Σουσάνης, Product Range Manager της εταιρείας KΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, είναι μαζί μας σε απευθείας συνδέσεις, καθόλη τη διάρκεια της εκπομπής.

Το κοινό που παρακολουθεί έχει τη δυνατότητα, προηγουμένως αλλά και κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συζήτησης, να συμμετέχει ενεργά, στέλνοντας ερωτήσεις στη διεύθυνση HomeInsurance@newsbomb.gr.

Παρακολουθήστε απευθείας εδώ, τη διαδικτυακή συζήτηση «Κάθε στιγμή περισσότερα για το δικό μας σπίτι!»:

[embedded content]

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *