«Δεν είμαι ήρωας, είμαι θύμα ενός παιδεραστή και θέλω Δικαιοσύνη» – Το μήνυμα μετά τις δηλώσεις Μενδώνη

ceb4ceb5cebd ceb5ceafcebcceb1ceb9 ceaecf81cf89ceb1cf82 ceb5ceafcebcceb1ceb9 ceb8cf8dcebcceb1 ceb5cebdcf8ccf82 cf80ceb1ceb9ceb4ceb5
VASILIS MESANUXTA

Ο άνθρωπος που στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις του για γνωστό σκηνοθέτη, επανήλθε με νέο μήνυμα…

Ο 40χρονος πλέον Βασίλης, που είχε ανοίξει την καρδιά του για όσα φρικτά τράβηξε, μετά τις δηλώσεις της Υπουργού Πολιτισμού σήμερα, έγραψε το δικό του μήνυμα, στο Facebook: 

«Δεν είμαι ήρωας, είμαι θύμα ενός παιδεραστή και θέλω δικαιοσύνη. Σας άφησα την ψυχή μου και τα όπλα να πολεμήσουμε. Σας ευχαριστώ για όλη αυτήν την υποστήριξη. Τη νέα μου οικογένεια, τα αδέρφια μου, που μεγαλώνει δυστυχώς μέρα με την ημέρα αλλά γινόμαστε πιο δυνατοί. Εις το επανιδείν». 

Click4More: Μενδώνη: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος αλλά αυτό προέκυψε τώρα»

Ο Βασίλης, μεταξύ άλλων, είχε περιγράψει στα «Μεσάνυχτα»: «Την τρίτη φορά που βρεθήκαμε δέχθηκα τη σωματική και σεξουαλική κακοποίηση από εκείνον. Εγώ δεν μπορούσα να αντιδράσω. Αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ χειριστικός. Με έκανε να νιώσω ότι το θέλω. Επειδή είχα σκεφτεί ότι είμαι ομοφυλόφιλος, νόμιζα ότι το θέλω όλο αυτό. Όταν μεγάλωσα και έγινα 30 κατάλαβα ότι δεν ήταν σωστό αυτό που γινόταν. Ότι ήμουν θύμα κακοποίησης. Όταν έγινα εγώ 31 δεν θα μπορούσα να κάνω σεξ με ένα 15χρονο. 

Δεν ήμασταν ζευγάρι αν και στην αρχή αυτό νόμιζα. Ήμουν παιδάκι. Το μόνο που κάναμε εκτός σπιτιού του ήταν να με πάει στο γήπεδο. Νόμιζα ότι ενδιαφέρεται για μένα. Βλεπόμασταν στο σπίτι του. Μετά άρχισε να μου προτείνει να βρεθούμε σεξουαλικά και με άλλους μαθητές του. Θυμάμαι ότι πάντα στο σπίτι του υπήρχε ένα παιδί. Κάποιος μαθητής του. Τον σκεφτόμουν συνέχεια. Νόμιζα ότι ήταν ο έρωτάς μου».

ΠΗΓΗ