Δεν θέλω να την βλέπω, (αλλά είμαι ερωτευμένος με την εικόνα που έβγαζε πάντα)

ceb4ceb5cebd ceb8ceadcebbcf89 cebdceb1 cf84ceb7cebd ceb2cebbceadcf80cf89 ceb1cebbcebbceac ceb5ceafcebcceb1ceb9 ceb5cf81cf89cf84ceb5

asgaf

 

Αμέτρητα τα σχόλια σας για την τραγουδίστρια που είναι ήδη 63 ετών και έχει την ικανότητα να προκαλεί την προσοχή σας σαν να είναι 20.

 

Αμέτρητα τα σχόλια σας και γενικά οι παρεμβάσεις σας για μία γυναίκα που υποτίθεται ότι δεν σας αρέσει, θυμίζει την σχέση αγάπης-μίσους με τους πολιτικούς μας τους οποίους βρίζεται, αλλά τους ψηφίζεται και με 40% ποσοστό.

 

Η Άννα Βίσση είναι η δεύτερη γυναίκα σε πωλήσεις στην ιστορία της Ελληνικής δισκογραφίας, μετά την Αλεξίου και αυτό από μόνο του δικαιολογεί τις παρεμβάσεις σας, το ίδιο συμβαίνει και με τον Σαββόπουλο, τον Νταλάρα που έχουν εκατομμύρια φίλους, αλλά όπως είναι φυσικό και μερικούς που δεν μπορούν να αποδεχθούν την επιτυχία τους ή απλά δεν τους αρέσουν.

 

Όλη η υπόθεση μου θυμίζει τα εφηβικά μας χρόνια, όταν ήμασταν καψουρεμένοι ή ήταν κάποια ερωτευμένη μαζί μας και δεν την θέλαμε, έλεγε δεν θέλω να τον βλέπω, και κοντεύαμε να σκάσουμε.

 

Μακάρι στους νέους καλλιτέχνες μας να υπήρχαν ταλέντα της εμβέλειας των Νταλάρα, Σαββόπουλου και Βίσση, αυτά δεν θα τα ζήσουν εύκολα  οι επόμενες γενιές.

 

Κώστας Ζουγρής    

ΠΗΓΗ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: