Δεν πιστεύουμε στα ζώδια σαν προβλέψεις, πιστεύουμε όμως πως το κάθε ζώδιο έχει τον χαρακτήρα του

ceb4ceb5cebd cf80ceb9cf83cf84ceb5cf8dcebfcf85cebcceb5 cf83cf84ceb1 ceb6cf8eceb4ceb9ceb1 cf83ceb1cebd cf80cf81cebfceb2cebbceadcf88ceb5

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: la strada del successo –>

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: seo e posizionamento sui motori –>

gynaikes ithopoioi sexy fwnes

Σε συχνές κουραστικές συνήθως παρεμβάσεις τους υπάρχουν μερικοί οι οποίοι παραπονούνται για το ότι ασχολούμεθα με τα ζώδια, αναφέροντας χαρακτηριστικά, το ξέρει αυτό ο Πετρίδης, συμφωνεί με τις αναρτήσεις για τα ζώδια;

Οι παρεμβάσεις αυτές εσκεμμένα παραβλέπουν ότι ποτέ δεν έχουμε δημοσιεύσει προβλέψεις για το κάθε ζώδιο, κάτι που κάνουν σχεδόν όλα τα άλλα ΜΜΕ, αλλά βάζουμε περιγραφές χαρακτήρων για τις οποίες συμφωνούμε σε μεγάλο ποσοστό.

Κάντε μία έρευνα στο περιβάλλον σας και πείτε μας αν υπάρχουν ομοιότητες με αυτούς που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο.

Δεν είμαστε ειδικοί και δεχόμαστε ότι υπάρχουν διαφορές σε κάποιον που έχει γεννηθεί σε διαφορετικές ώρες, όμως σε γενικές γραμμές υπάρχουν ομοιότητες και ίσως  να είναι και ένας τρόπος που δρομολογεί την ζωή του καθενός.

Εγώ πχ είμαι αυτό που λένε οι ειδικοί Παρθένος-Παρθένος και έχω όλες τις ιδιότητες του ζωδίου, κάτι που δεν συμβαίνει με άλλους που γεννήθηκαν σε διαφορετική ώρα.

Δεν το ψάχνω με τα ζώδια, ούτε εγώ ούτε ο Πετρίδης, αλλά τουλάχιστον εγώ όσους ξέρουν και αν ανήκουν  στο ίδιο ζώδιο έχουν κοινά χαρακτηριστικά, τώρα αν κάποιοι δεν τα πιστεύουν δικαίωμα τους.

Γιατί γράφουμε για ζώδια; αυτό δεν είναι εις βάρος των μουσικών θεμάτων, ούτε είναι υποχρεωμένος ο επισκέπτης μας να τα διαβάζει, υπάρχει μία ποικιλία όμως και ξεφεύγουμε λίγο από τα προβλήματα της εποχής.

Κώστας Ζουγρής

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: la strada del successo –>

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: seo e posizionamento sui motori –>

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *