«Δε Με Νοιάζει»: Ο Xάρης Χαλαμούτης κυκλοφορεί μετά το «The Voice» το πρώτο τραγούδι του

ceb4ceb5 cebcceb5 cebdcebfceb9ceacceb6ceb5ceb9 cebf xceaccf81ceb7cf82 cf87ceb1cebbceb1cebccebfcf8dcf84ceb7cf82 cebacf85ceba

Ο Xάρης Χαλαμούτης παίρνει το βάπτισμα του πυρός στη δισκογραφία.

Ο Xάρης Χαλαμούτης κάνει δισκογραφικό ντεμπούτο με ένα τραγούδι του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Ηλία Φιλίππου που φέρει τον τίτλο «Δε Με Νοιάζει».

Ο νεαρός καλλιτέχνης συστήθηκε στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή στον τελευταίο κύκλο του «The Voice of Greece», όπου διέπρεψε με το ταλέντο του και έφτασε μέχρι τη φάση των Knockouts.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2020 o Xάρης Χαλαμούτης εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως τραγουδιστής στη μουσική σκηνή «Οδός Λυσίου» στο πλευρό του Κυριακού Παπαδόπουλου, γιορτάζοντας τα 25 χρόνια του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη στην ελληνική δισκογραφία.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει αποδείξει πολλάκις ότι στηρίζει το νέο αίμα του ελληνικού τραγουδιού και αυτό το κάνει ακόμη μία φορά.

d57f8eaf bdb1 8a9b ff79 bdfd4cfdf925

O καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης έδωσε την ευκαιρία στον ταλαντούχο ερμηνευτή Χάρη Χαλαμούτη να πάρει το βάπτισμα του πυρός στη δισκογραφία με μία δημιουργία του και του Ηλία Φιλίππου.

Ο πολλά υποσχόμενος Χάρης Χαλαμούτης κάνει ντεμπούτο στη δισκογραφία με το single «Δε Με Νοιάζει».

Πρόκειται για ένα άκρως καλοκαιρινό τραγούδι σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Χάρη Χαλαμούτη και πίστεψε από την πρώτη στιγμή στο ταλέντο του, με τον καταξιωμένο στιχουργό Ηλία Φιλίππου να υπογράφει τους στίχους.

Το «Δε Με Νοιάζει» συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό video clip, το οποίο δημιουργήθηκε από τον γνωστό σκηνοθέτη Σπύρο Φυλακτό.

Κυκλοφορεί από την Prime Productions.

[embedded content]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ