Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Δοκίμασα τα πάντα από ναρκωτικά και έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές»

ceb4ceb7cebcceaecf84cf81ceb7cf82 cf83cebaceb1cf81cebccebfcf8dcf84cf83cebfcf82 ceb4cebfcebaceafcebcceb1cf83ceb1 cf84ceb1 cf80ceac
Skarmoutsos Melas 24 05 2021

Μια ιδιαίτερη συνέντευξη παραχώρησε στον ALPHA o Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει για τη σχέση που είχε με τα ναρκωτικά. Ο δημοφιλής σεφ εξομολογήθηκε μάλιστα ότι έφτασε τρεις φορές μέχρι τον θάνατο. 

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος όπως είπε: «ότι είχε βγει μέχρι την δεκαετία του ’90 το έχω κάνει! Νομίζω ότι έχασα τα πιο σύγχρονα». «Η ιστορία με τα ναρκωτικά ξεκινάει πάντα με χαρά και γέλιο. Δηλαδή τις πρώτες φορές περνάς πάρα πολύ καλά ανάλογα και τι ναρκωτικά θα κάνεις και καταλήγει πάντα με κλάμα τόσο από σένα όσο και από τους γύρω σου. Ξεκίνησα με αφεταμίνη, δεν ήμουν δηλαδή παραδοσιακός τύπος που θα ξεκινούσα με χασίς ή μαριχουάνα στην Αμερική. Με βοηθούσε πάρα πολύ να κάνω δουλειές, να διαβάζω, να μένω ξύπνιος περισσότερες ώρες και σιγά σιγά δοκίμασα τα πάντα. Κάποια τα απέρριπτα γιατί δεν μου ταίριαζαν και κάποια άλλα μου κολλούσαν πάρα πολύ» πρόσθεσε. 

«Έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές»

«Μου κόλλησε πάρα πολύ η ηρωίνη. Ήταν ένα ναρκωτικό το οποίο ήταν φοβερά δημιουργικό. Όντας παιδί του ’70 και του ’80 είχα την παρακαταθήκη, δηλαδή είχα ανθρώπους δίπλα μου να μου μιλούν για αυτό το ναρκωτικό και ευτυχώς τώρα αλλά δυστυχώς τότε μου κόλλησε» είπε ο γνωστός σεφ. 

«Κάτω από άλλες συνθήκες αυτή την στιγμή δεν θα μιλούσαμε. Έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές. Ήμουν όμως τυχερός και είμαι εδώ σήμερα και μπορώ με σιγουριά να διηγούμαι τις ιστορίες που πέρασαν» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ALPHA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ