Δημήτρης Σχοινάς: Το «Όλα Μαζί» ανανεώνεται με ένα summer remix

ceb4ceb7cebcceaecf84cf81ceb7cf82 cf83cf87cebfceb9cebdceaccf82 cf84cebf cf8ccebbceb1 cebcceb1ceb6ceaf ceb1cebdceb1cebdceb5cf8e
dimitris sxoinas 161753504

Ο Δημήτρης Σχοινάς ανεβάζει ακόμα περισσότερο τα beats του πρώτου τραγουδιού του.

Ο Δημήτρης Σχοινάς βάζει το δικό του ρυθμό στο καλοκαίρι παρουσιάζοντας το δισκογραφικό ντεμπούτο του με το τραγούδι «Όλα Μαζί» σε ένα summer remix που θα ξεχωρίσει.

Έμφυτο ταλέντο και λάτρης της μουσικής από πολύ μικρή ηλικία, ο Δημήτρης Σχοινάς έκλεψε τις εντυπώσεις από το πρώτο του κιόλας single, ένα φρέσκο pop τραγούδι που κυκλοφόρησε αρχικά τον προηγούμενο Φεβρουάριο

Μάλιστα ο Δημήτρης Σχοινάς αποκάλυψε με το «Όλα Μαζί» και το συνθετικό του ταλέντο, καθώς υπέγραψε τη μουσική του τραγουδιού, ενώ τους στίχους έγραψε ο Θοδωρής Μάκρας.

Ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τα beats, όπως αρμόζει στο καλοκαίρι, ο Δημήτρης Σχοινάς παρουσιάζει το «Όλα Μαζί» σε ένα pop anthem remix που ακούγεται δυνατά.

«Όλα μαζί, θέλω όλα μαζί… Να πηγαίνουμε βόλτα γύρω απ’ όλη τη Γη… Όλα μαζί, θέλω όλα μαζί… Και να σ’ έχω αγκαλιά μου για να παίρνω ζωή…»

Το remix επιμελήθηκαν ο ίδιος ο Δημήτρης Σχοινάς και ο Κώστας Λαϊνάς επιλέγοντας μία εμπνευσμένη ενορχήστρωση με δυναμικά στοιχεία.

Τόσο το «Summer Remix» όσο και η πρωτότυπη έκδοση του «Όλα Μαζί» κυκλοφορούν στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

[embedded content]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ