Διακοπές στην Πάρο: Οι μαγευτικές παραλίες στις οποίες θα απολαύσεις το Αperitivo Τime σου

ceb4ceb9ceb1cebacebfcf80ceadcf82 cf83cf84ceb7cebd cf80ceaccf81cebf cebfceb9 cebcceb1ceb3ceb5cf85cf84ceb9cebaceadcf82 cf80ceb1cf81ceb1
aperitivo1

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις πανέμορφες και εντυπωσιακές παραλίες της Πάρου, στις οποίες θα κάνεις φέτος την ηλιοθεραπεία και τις βουτιές σου, απολαμβάνοντας παράλληλα την απολαυστική ιεροτελεστία του Aperitivo Time και τα πιο joyful events του καλοκαιριού. Οι επιλογές σε ό,τι αφορά στις παραλίες της Πάρου, βέβαια, δεν σταματούν εδώ: Από την παραλία Λιβάδια μέχρι την παραλία της Παροικιάς με το Cabana beach bar και τις Κολυμπήθρες στη Νάουσα.

Στην Πάρο υπάρχουν πολλές παραλίες και beach bars για να απολαύσεις χαλαρές στιγμές δίπλα στη θάλασσα και το αγαπημένο σου Aperol Spritz, το οποίο «ντύνει» αυτό το καλοκαίρι με τη μοναδική, πορτοκαλί του ενέργεια το ειδυλλιακό τοπίο του νησιού και προσφέρει την ιδανικότερη ατμόσφαιρα για αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές!

Αν επισκεφτείς την Πάρο φέτος, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις εσύ, είναι να εντοπίσεις το διάσημο, πορτοκαλί αμφίβιο όχημα του Aperol Spritz ή το Aperol Spritz ιστιοπλοϊκό*, το οποίο θα πραγματοποιεί τις πιο μαγευτικές Aperitivo Hour βόλτες, γύρω από το δημοφιλές νησί του Αιγαίου. Στην περίπτωση όμως, που είσαι του προγράμματος και θέλεις να οργανώσεις από τώρα ακριβώς πού θα πας και τι θα κάνεις, βάλε στον «χάρτη» των εξορμήσεών σου τις παραπάνω παραλίες και δες όλα τα joyful σημεία της Πάρου εδώ, για να ετοιμαστείς εγκαίρως για τις πιο συναρπαστικές, καλοκαιρινές εμπειρίες!

Το brand Aperol έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των συμμετεχόντων, με βάση και τις υφιστάμενες συνθήκες.

*Η υλοποίηση της συγκεκριμένης ενέργειας θα εξαρτηθεί από τα υφιστάμενα μέτρα για την πρόληψη της μετάδοσης της Covid-19.

ΠΗΓΗ