Διακόσμηση βεράντας: Έτσι θα τη σουλουπώσετε & θα την ανανεώσετε

Μετατρέψτε το μπαλκόνι σας σε μια ανοιξιάτικη όαση. ΠΗΓΗ…

ceb4ceb9ceb1cebacf8ccf83cebcceb7cf83ceb7 ceb2ceb5cf81ceaccebdcf84ceb1cf82 ceadcf84cf83ceb9 ceb8ceb1 cf84ceb7 cf83cebfcf85cebbcebfcf85
facebookdiakosmisi verantas

Μετατρέψτε το μπαλκόνι σας σε μια ανοιξιάτικη όαση.

Με τον ερχομό της άνοιξης, η διάθεσή μας αλλάζει. Πόσο μάλλον όταν έχουμε περάσει έναν δύσκολο χειμώνα – για να μην πούμε χρονιά – με περιορισμούς, απαγορεύσεις κι ατελείωτες ώρες μέσα στο σπίτι λόγω κορονοϊού.

Δεν υπάρχει όμως καλύτερο… φάρμακο από τον ήλιο. Έτσι με κάθε ευκαιρία απολαύστε μια βόλτα στην περιοχή σας όσο ο ήλιος είναι ψηλά ή πιείτε τον καφέ σας στο μπαλκόνι. Και επειδή από εδώ και πέρα στη βεράντα θα περνάτε περισσότερες ώρες, ευκαιρία να την ανανεώσετε και να την …σουλουπώσετε.

Ξεκινήστε με τα φυτά που ξεράθηκαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Αντικαταστήστε τα με νέα, επιλέγοντας όχι μόνο πράσινα αλλά και πολλά λουλούδια εποχής που θα δώσουν χρώμα στο χώρο. Τα φυτώρια είναι ανοιχτά οπότε δεν θα δυσκολευτείτε να προμηθευτείτε τα φυτά που σας αρέσουν.

Αν πιάνουν τα χέρια σας μπορείτε να βάψετε μεταλλικά κουτιά από κονσέρβες σε διάφορα χρώματα και να τα κρεμάσετε στον τοίχο του μπαλκονιού. Επίσης στον τοίχο ωραία ιδέα είναι να κρεμάσετε φαναράκια που μπορείτε να φτιάξετε με γυάλινα βάζα.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

ΠΗΓΗ