Διαμονή για γερά νεύρα σε κάψουλα στην άκρη κάθετου γκρεμού

ceb4ceb9ceb1cebccebfcebdceae ceb3ceb9ceb1 ceb3ceb5cf81ceac cebdceb5cf8dcf81ceb1 cf83ceb5 cebaceaccf88cebfcf85cebbceb1 cf83cf84ceb7cebd

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς είναι να κοιμάστε σε μια γυάλινη κάψουλα που κρέμεται σε μια κάθετη πλαγιά γκρεμού; Σίγουρα τρομακτικά. Η θέα, ωστόσο, άκρως συγκλονιστική.

Μια εμπειρία για όσους διαθέτουν γερά νεύρα και… πορτοφόλι, καθώς αυτή η τρομακτική, για πολλούς, εμπειρία μπορεί να πάρει σάρκα και οστά στην περιοχή Κούσκο στο Περού.

02msm84j

02msm84j

Στην Ιερή Κοιλάδα των Ίνκας, λοιπόν, η Skylodge Adventure Suites δίνει την δυνατότητα στους αρκετά τολμηρούς να κοιμηθούν μέσα σε ένα διάφανο, κρεμαστό υπνοδωμάτιο, με εντυπωσιακή θέα στην απόλυτη μαγεία της μυστικιστικής κοιλάδας των Περουβιανών βουνών. Είναι αρκετή, ωστόσο, μόνο η θέα για να σας πείσει;

Όσοι το τολμούν, για να προσεγγίσουν το δωμάτιό τους πρέπει να αναρριχηθούν σε ένα ατρόμητο μονοπάτι στον κάθετο βράχο του βουνού δεμένοι με ιμάντες. Αυτό βρίσκεται σε ύψος 365 μέτρων και προσφέρει θέα 300 μοιρών στην κοιλάδα ακριβώς από κάτω.

ahanyrb2

ahanyrb2

Η καθεμία από τις σουίτες είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο αεροδιαστημικής ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και διαθέτει τέσσερα κρεβάτια, τραπεζαρία και ιδιωτικό μπάνιο. Στρώματα εξαιρετικής ποιότητας, βαμβακερά σεντόνια, πουπουλένια μαξιλάρια και παπλώματα εξασφαλίζουν μια ζεστή και ευχάριστη νύχτα 400 μέτρα, περίπου, από το έδαφος με θέα στο μαγευτικό έναστρο ουρανό.

61njqyq3

61njqyq3

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες των δραματικών αυτών καταλυμάτων το κίνητρο πίσω από τη δημιουργία τους ήταν να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία που να συνδέει τους επισκέπτες με τη φύση ή να τους κάνει να συνειδητοποιήσουν τι πραγματικά μπορεί να είναι η πολυτέλεια.

Η μοναδική δυσκολία που συνάντησαν ώστε να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους, ήταν η μεταφορά του εξοπλισμού σε κάθε σουίτα, καθώς και η εύρεση του σωστού υλικού ώστε να διαχειριστούν τους ανέμους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Για όσους επιθυμούν να βιώσουν αυτήν την μοναδική εμπειρία ζωής, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, το κόστος διανυκτέρευσης ξεκινάει από τα 400 δολάρια (336 ευρώ), ενώ διατίθεται και η επιλογή μόνο του γεύματος στις κάψουλες με κόστος από 237 δολάρια (199 ευρώ)/ άτομο.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *