Διεθνές Airplay Chart: Νέα είσοδος από τους Måneskin – Το Top 20 της εβδομάδας (30/2021)

ceb4ceb9ceb5ceb8cebdceadcf82 airplay chart cebdceadceb1 ceb5ceafcf83cebfceb4cebfcf82 ceb1cf80cf8c cf84cebfcf85cf82 maneskin cf84cebf top
Διεθνές International Top 20 Official IFPI Airplay Chart Media Inspector Hit Channel

Το Top 20 του ξένου ρεπερτορίου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Στο Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart επιστρέφει το «Love Your Voice» του Jony.

Το «Love Your Voice» έχει κυριαρχήσει ήδη στο No. 1 του chart του Shazam για την Ελλάδα, όπου και έμεινε για πολλούς μήνες στην κορυφή, αλλά και στην πρώτη θέση του ελληνικού iTunes.

Η επιτυχία του Jony έχει κατακτήσει και τις υπόλοιπες ψηφιακές πλατφόρμες στη χώρα, καθώς έχει βρεθεί στο Top 50 της Ελλάδας στο Spotify αλλά και στο Top 20 του επίσημου Διεθνούς Digital Singles Chart.

Τώρα ο Jony επιβεβαιώνει ότι το «Love Your Voice» είναι ένα από τα τραγούδια της χρονιάς στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι το «Love Your Voice» έχει ήδη παραμείνει για 17 συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart.

[embedded content]

Νέες είσοδοι

«Beggin’» – Måneskin (No. 14)

Οι Måneskin συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς να εξαπλώνουν την κυριαρχία τους σε ολοένα και περισσότερα charts ανά τον πλανήτη.

Αυτή στη φόρα το ιταλικό συγκρότημα που να έγινε ευρύτερα γνωστό μετά τη νίκη του στο φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα με την κορυφαία επιτυχία του «Beggin’».

Πρόκειται για μία απόλυτα rock διασκευή του ομότιτλου τραγουδιού «Beggin’» που κυκλοφόρησε αρχικά από το αμερικανικό συγκρότημα των Four Seasons το μακρινό 1967.

Η εκτέλεση των Måneskin έχει κατακτήσει το No. 1 της παγκόσμιας κατάταξης στο Spotify και μέχρι σήμερα μετρά πάνω από 331,8 εκατομμύρια streams στην πλατφόρμα.

Το «Beggin’» των Måneskin έχει γίνει πλατινένιο στην Ιταλία και χρυσό σε Ελλάδα, Αυστραλία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Ισπανία.

[embedded content]

«Unstoppable» – Sia (No. 20)

Το τραγούδι «Unstoppable» της Sia επανήλθε στην επιφάνεια πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του για να μαγέψει το κοινό σαν είναι η πρώτη φορά.

Το «Unstoppable» συμπεριλήφθηκε στο επιτυχημένο άλμπουμ «This Is Action» της Sia που κυκλοφόρησε το 2016 και περιείχε επιπλέον κορυφαίες επιτυχίες όπως το «Cheap Thrills» και το «The Greatest».

Το «This Is Action» ήταν μάλιστα υποψήφιο για το βραβείο του Καλύτερου Pop Vocal Άλμπουμ στα Grammy του 2017.

Παρότι το «Unstoppable» δεν προωθήθηκε ποτέ ως επίσημο single, κατάφερε να κερδίσει το κοινό με τους εμψυχωτικούς στίχους του και την αψεγάδιαστη ερμηνεία της Sia.

Το «Unstoppable» έχει διανύσει τον ασύλληπτο αριθμό των 17 συνεχόμενων μηνών στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart (από τον Ιανουάριο του 2020 έως τον Ιούνιο του 2021) και έχει ανέβει ως στο No. 2 της κατάταξης.

[embedded content]

Δείτε το Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ