Διεθνές Airplay Chart: Στο No. 1 το «Beggin’» των Måneskin – Το Top 20 της εβδομάδας (39/2021)

ceb4ceb9ceb5ceb8cebdceadcf82 airplay chart cf83cf84cebf no 1 cf84cebf beggin cf84cf89cebd maneskin cf84cebf top 20 cf84ceb7
Διεθνές International Top 20 Official IFPI Airplay Chart Media Inspector Hit Channel

Το Top 20 του ξένου ρεπερτορίου την τελευταία εβδομάδα, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Στο Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart ανεβαίνει για πρώτη φορά το τραγούδι «Beggin’» των Måneskin.

Οι Måneskin συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς να εξαπλώνουν την κυριαρχία τους σε ολοένα και περισσότερα charts ανά τον πλανήτη.

Αυτή τη φόρα το ιταλικό συγκρότημα που να έγινε ευρύτερα γνωστό μετά τη νίκη του στο φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, κατακτά για πρώτη φορά στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα με την κορυφαία επιτυχία του «Beggin’».

Πρόκειται για μία απόλυτα rock διασκευή του ομότιτλου τραγουδιού «Beggin’» που κυκλοφόρησε αρχικά από το αμερικανικό συγκρότημα των Four Seasons το μακρινό 1967.

Η εκτέλεση των Måneskin έχει κατακτήσει το No. 1 της παγκόσμιας κατάταξης στο Spotify και έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 622 εκατομμύρια streams στην πλατφόρμα.

Το «Beggin’» των Måneskin έχει γίνει διπλά πλατινένιο στην Ιταλία, πλατινένιο σε Ελλάδα, Αυστραλία Αυστρία, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία και Ισπανία και χρυσό σε Ηνωμένες Πολιτείες και Δανία.

Επίσης έχει κυριαρχήσει στο No. 1 του Διεθνούς Digital Singles Chart στην Ελλάδα.

Το «Beggin’» παίρνει τη σκυτάλη από το «Bad Habits» του Ed Sheeran, το οποίο είχε συμπληρώσει πέντε συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart.

[embedded content]

Νέες είσοδοι

Καμία νέα είσοδος δεν καταγράφεται αυτή την εβδομάδα.

Δείτε το Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ