Διεθνές Airplay Chart: Στο No. 1 το «Save Your Tears» του The Weeknd – Το Top 20 της εβδομάδας (28/2021)

ceb4ceb9ceb5ceb8cebdceadcf82 airplay chart cf83cf84cebf no 1 cf84cebf save your tears cf84cebfcf85 the weeknd cf84cebf top 20 cf84ceb7
Διεθνές International Top 20 Official IFPI Airplay Chart Media Inspector Hit Channel

Το Top 20 του ξένου ρεπερτορίου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Στο Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart ανεβαίνει για πρώτη φορά το τραγούδι «Save Your Tears» του The Weeknd.

Εκτός από το «Save Your Tears» που μόλις κατέκτησε την κορυφή, στο Top 20 βρίσκεται επίσης η τεράστια επιτυχία «Blinding Lights» που έχει γίνει τρεις φορές πλατινένια στην Ελλάδα και σημείωσε ρεκόρ συμπληρώνοντας 34 συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση του chart και το «In Your Eyes», το οποίο έχει ανέβει ως το No. 5.

Τα τρία τραγούδια συμπεριλαμβάνονται στο συγκλονιστικό άλμπουμ «After Hours» του The Weeknd που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2020.

Το «Save Your Tears» έχει γίνει χρυσό στην Ελλάδα και έχει βρεθεί στο Top 5 του Διεθνούς Digital Singles Chart της IFPI.

Τον προηγούμενο Απρίλιο ο The Weeknd κυκλοφόρησε ένα νέο remix του «Save Your Tears» σε συνεργασία με την Ariana Grande το οποίο κυριάρχησε για δύο συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση του αμερικανικού Billboard Hot 100.

Νέες είσοδοι

«Pa Ti» – Jennifer Lopez & Maluma (No. 20)

Στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart επιστρέφει η φλογερή συνεργασία της Jennifer Lopez και του Maluma στο τραγούδι «Pa Ti».

Το «Pa’ Ti» μαζί με το «Lonely» είναι τα δύο τραγούδια που κυκλοφόρησαν οι δύο εκρηκτικοί superstars τον Σεπτέμβριο του 2020, βάζοντας το κοινό στο κλίμα για την επικείμενη συνάντησή τους στην ταινία «Marry Me».

Παραγωγή κινηματογραφικού μεγέθους αποτελεί και η ταινία μικρού μήκους που οπτικοποιεί το «Pa’ Ti» και το «Lonely» και γυρίστηκε στο Hungtington της Νέας Υόρκης και στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Δείτε το Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ