Διεθνές Airplay Chart: Το Top 20 της εβδομάδας (19/2021)

ceb4ceb9ceb5ceb8cebdceadcf82 airplay chart cf84cebf top 20 cf84ceb7cf82 ceb5ceb2ceb4cebfcebcceacceb4ceb1cf82 19 2021
Διεθνές International Top 20 Official IFPI Airplay Chart Media Inspector Hit Channel

Το Top 20 του ξένου ρεπερτορίου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Το «Love Your Voice» του Jony παραμένει για δέκατη συνεχόμενη εβδομάδα συμπληρώνει στο Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart.

Ο 24χρονος Jony γεννήθηκε στο Αζερμπαϊτζάν αλλά μεγάλωσε στη Μόσχα.

Το «Love Your Voice» συμπεριλήφθηκε στο τελευταίο άλμπουμ και έχει κυριαρχήσει ήδη στο No. 1 του chart του Shazam για την Ελλάδα, όπου και έμεινε για πολλούς μήνες στην κορυφή, αλλά και στην πρώτη θέση του ελληνικού iTunes.

Η επιτυχία του Jony  έχει κατακτήσει και τις υπόλοιπες ψηφιακές πλατφόρμες στη χώρα, καθώς βρίσκεται στο Top 50 της Ελλάδας στο Spotify αλλά και στο Top 20 του επίσημου Διεθνούς Digital Singles Chart.

Τώρα ο Jony επιβεβαιώνει ότι το «Love Your Voice» θα είναι ένα από τα τραγούδια της χρονιάς.

[embedded content]

Νέες είσοδοι

«Love Not War (The Tampa Beat)» – Jason Derulo & Nuka (No. 19)

Ο παγκόσμιος σταρ Jason Derulo ένωσε τις δυνάμεις του με τον πρωτοεμφανιζόμενο παραγωγό Nuka στο single «Love Not War (The Tampa Beat)».

Το «Love Not War (The Tampa Beat)» δίνει συνέχεια στο σερί των ακαταμάχητων επιτυχιών που έχει κυκλοφορήσει ο Jason Derulo τη φετινή χρονιά, όπως το No. 1 σε Αμερική και Ηνωμένο Βασίλειο single «Savage Love» και το «Take You Dancing», το οποίο κυριάρχησε στο No. 1 του Διεθνούς Airplay Chart για πέντε συνεχόμενες εβδομάδες.

[embedded content]

«Girl Like Me» – Black Eyed Peas & Shakira (No. 20)

Στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart κάνει είσοδο για πρώτη φορά η συνεργασία των Black Eyed Peas και της Shakira στο τραγούδι «Girl Like Me».

Το πρωτοπόρο συγκρότημα δίνει συνέχεια στην εκρηκτική αλλά και επικών διαστάσεων επάνοδό του και ανεβάζει ξανά τη θερμοκρασία συναντώντας την Κολομβιανή αστέρα της λάτιν μουσικής.

Το «Girl Like Me» είναι μία από τις επιτυχίες που περιλαμβάνονται στο όγδοο ολοκληρωμένο άλμπουμ των Black Eyed Peas, το «Translation» που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2020.

Πρόκειται για το τρίτο τραγούδι του άλμπουμ «Translation» των Black Eyed Peas που εμφανίζεται στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart μετά το «Mamacita» με τον Ozuna και την J. Rey Soul, το οποίο έφτασε στο Νο. 10 της κατάταξης και το «RITMO (Bad Boys For Life)» με τον J Balvin, το οποίο ανέβηκε έως το No. 4.

[embedded content]

Δείτε το Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ