Διεθνές Airplay Chart: Το Top 20 της εβδομάδας (20/2022)

ceb4ceb9ceb5ceb8cebdceadcf82 airplay chart cf84cebf top 20 cf84ceb7cf82 ceb5ceb2ceb4cebfcebcceacceb4ceb1cf82 20 2022
Διεθνές International Top 20 Official IFPI Airplay Chart Media Inspector Hit Channel

Το Top 20 των ξένων τραγουδιών με τις περισσότερες μεταδόσεις στα ελληνικά ραδιόφωνα την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Στο No. 1 του Διεθνούς Airplay Chart διατηρείται για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα το single «As It Was» του Harry Styles.

Το «As It Was» είναι το πρώτο single από το τρίτο προσωπικό άλμπουμ του Harry Styles, με τίτλο «Harry’s House», που κυκλοφόρησε στις 20 Μαΐου.

Είναι το πρώτο τραγούδι του Harry Styles που έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 του αμερικανικού Billboard Hot 100 και το δεύτερo τραγούδι του που κατακτά την κορυφή των ΗΠΑ, μετά το «Watermelon Sugar» τον Αύγουστο του 2020.

Το «As It Was» είναι επίσης το δεύτερο σόλο τραγούδι του Harry Styles που κυριαρχεί στο Νο. 1 του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά το πρώτο προσωπικό single του, «Sign Of The Times», το 2017.

Το νέο single του Harry Styles συγκέντρωσε 16,1 εκατομμύρια streams στο Spotify την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του, την 1η Απριλίου, αριθμός που συνιστά ρεκόρ για το τραγούδι με τα περισσότερα streams παγκοσμίως στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming μέσα σε μία ημέρα για το 2022 μέχρι στιγμής και για το τραγούδι από άνδρα καλλιτέχνη με τα περισσότερα strreams σε μία ημέρα στα χρονικά του Spotify.

Νέες είσοδοι

«Bam Bam» – Camila Cabello & Ed Sheeran (No. 20)

Στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart εμφανίζεται για πρώτη φορά η συνεργασία της Camila Cabello με τον Ed Sheeran στο «Bam Bam».

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο τρίτο προσωπικό άλμπουμ της Camila Camila, με τίτλο «Familia», το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του προηγούμενου Απριλίου.

Το «Bam Bam» είναι το επόμενο τραγούδι της Camila Cabello που εμφανίζεται στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart μετά το «Don’t Go Yet», ένα τραγούδι που άφησε το αποτύπωμά του στα ελληνικά ραδιόφωνα συμπληρώνοντας 17 συνεχόμενες εβδομάδες στην κατάταξη, από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2021.

Δείτε το Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ