Διεθνές Airplay Chart: Το Top 20 της εβδομάδας (24/2021)

ceb4ceb9ceb5ceb8cebdceadcf82 airplay chart cf84cebf top 20 cf84ceb7cf82 ceb5ceb2ceb4cebfcebcceacceb4ceb1cf82 24 2021
Διεθνές International Top 20 Official IFPI Airplay Chart Media Inspector Hit Channel

Το Top 20 του ξένου ρεπερτορίου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Δεκαπέντε συνεχόμενες εβδομάδες συμπληρώνει στο Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart το «Love Your Voice» του Jony και παράλληλα επιστρέφει για δεύτερη εβδομάδα στο Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart.

Το «Love Your Voice» συμπεριλήφθηκε στο τελευταίο άλμπουμ και έχει κυριαρχήσει ήδη στο No. 1 του chart του Shazam για την Ελλάδα, όπου και έμεινε για πολλούς μήνες στην κορυφή, αλλά και στην πρώτη θέση του ελληνικού iTunes.

Η επιτυχία του Jony  έχει κατακτήσει και τις υπόλοιπες ψηφιακές πλατφόρμες στη χώρα, καθώς βρίσκεται στο Top 50 της Ελλάδας στο Spotify αλλά και στο Top 20 του επίσημου Διεθνούς Digital Singles Chart.

Τώρα ο Jony επιβεβαιώνει ότι το «Love Your Voice» θα είναι ένα από τα τραγούδια της χρονιάς.

Νέες είσοδοι

«Astronaut In The Ocean» – Masked Wolf (No. 15)

Για δεύτερη εβδομάδα εμφανίζεται στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart το τραγούδι «Astronaut In The Ocean» του Αυστραλού ράπερ Masked Wolf, αναμφίβολα μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της φετινής σεζόν.

Κυκλοφόρησε αρχικά ανεξάρτητα τον Ιούνιο του 2019 και αφού άρχισε να κερδίζει μεγάλη δημοτικότητα στο TikTok στα τέλη του 2020, το «Astronaut In The Ocean» επανακυκλοφόρησε επίσημα μέσω της Elektra Records στις 6 Ιανουαρίου 2021.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή το τραγούδι διέθετε ήδη πάνω από 32 εκατομμύρια streams στο Spotify και και αποκτούσε όλο και περισσότερο κοινό στα social media και το TikTok.

Το «Astronaut In The Ocean» έχει εμφανιστεί στο Top 20 σε περισσότερα από 30 charts ανά τον κόσμο και έχει γίνει χρυσό σε Αυστραλία, Ιταλία και Νέα Ζηλανδία.

Ιδιαίτερα αξιοσημείωτη είναι η επιτυχία που έχει γνωρίσει το «Astronaut In The Ocean» και στην Ελλάδα, όπου έχει κατακτήσει το No. 1 του Διεθνούς Digital Singles Chart της IFPI.

Δείτε το Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ