Διεθνές Airplay Chart: Το Top 20 της εβδομάδας (25/2021)

ceb4ceb9ceb5ceb8cebdceadcf82 airplay chart cf84cebf top 20 cf84ceb7cf82 ceb5ceb2ceb4cebfcebcceacceb4ceb1cf82 25 2021
Διεθνές International Top 20 Official IFPI Airplay Chart Media Inspector Hit Channel

Το Top 20 του ξένου ρεπερτορίου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Δεκαπέντε συνεχόμενες εβδομάδες συμπληρώνει στο Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart το «Love Your Voice» του Jony και παράλληλα επιστρέφει για δεύτερη εβδομάδα στο Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart.

Το «Love Your Voice» συμπεριλήφθηκε στο τελευταίο άλμπουμ και έχει κυριαρχήσει ήδη στο No. 1 του chart του Shazam για την Ελλάδα, όπου και έμεινε για πολλούς μήνες στην κορυφή, αλλά και στην πρώτη θέση του ελληνικού iTunes.

Η επιτυχία του Jony  έχει κατακτήσει και τις υπόλοιπες ψηφιακές πλατφόρμες στη χώρα, καθώς βρίσκεται στο Top 50 της Ελλάδας στο Spotify αλλά και στο Top 20 του επίσημου Διεθνούς Digital Singles Chart.

Τώρα ο Jony επιβεβαιώνει ότι το «Love Your Voice» θα είναι ένα από τα τραγούδια της χρονιάς.

[embedded content]

Νέες είσοδοι

«Ocean» – Ali Bakgor & Kallay Saunders (No. 16)

Το «Ocean» του Ali Bakgor και του Kallay Saunders είναι το τραγούδι που ψάχνουν όλοι στην Ελλάδα, καθώς έχει ήδη κυριαρχήσει στην κορυφή των αναζητήσεων στο Shazam.

Το «Your Love» του Kallay Saunders κυκλοφόρησε πέρυσι. Ο παραγωγός Ali Bakgor ήρθε σε επαφή με τον τραγουδιστή και του πρότεινε να επανακυκλοφορήσουν το «Your Love» σε μια uptempo έκδοση.

Το ανανεωμένο τραγούδι απέκτησε τον τίτλο «Ocean» και με χαρακτηριστικό όργανο το βιολί, ταξιδεύει τον ακροατή σε καλοκαιρινά μέρη.

[embedded content]

«Unstoppable» – Sia (No. 21)

Το τραγούδι «Unstoppable» της Sia επανήλθε στην επιφάνεια πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του για να μαγέψει το κοινό σαν είναι η πρώτη φορά.

Το «Unstoppable» συμπεριλήφθηκε στο επιτυχημένο άλμπουμ «This Is Action» της Sia που κυκλοφόρησε το 2016 και περιείχε επιπλέον κορυφαίες επιτυχίες όπως το «Cheap Thrills» και το «The Greatest».

Το «This Is Action» ήταν μάλιστα υποψήφιο για το βραβείο του Καλύτερου Pop Vocal Άλμπουμ στα Grammy του 2017.

Παρότι το «Unstoppable» δεν προωθήθηκε ποτέ ως επίσημο single, κατάφερε να κερδίσει το κοινό με τους εμψυχωτικούς στίχους του και την αψεγάδιαστη ερμηνεία της Sia.

Το «Unstoppable» έχει διανύσει τον ασύλληπτο αριθμό των 17 συνεχόμενων μηνών στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart (από τον Ιανουάριο του 2020 έως τον Ιούνιο του 2021) και έχει ανέβει ως στο No. 2 της κατάταξης.

[embedded content]

Δείτε το Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ