Διεθνές Airplay Chart: Το Top 20 της εβδομάδας (26/2021)

ceb4ceb9ceb5ceb8cebdceadcf82 airplay chart cf84cebf top 20 cf84ceb7cf82 ceb5ceb2ceb4cebfcebcceacceb4ceb1cf82 26 2021
Διεθνές International Top 20 Official IFPI Airplay Chart Media Inspector Hit Channel

Το Top 20 του ξένου ρεπερτορίου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Το «Love Your Voice» του Jony παραμένει για 16η συνεχόμενη εβδομάδα στο Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart.

Το «Love Your Voice» συμπεριλήφθηκε στο τελευταίο άλμπουμ και έχει κυριαρχήσει ήδη στο No. 1 του chart του Shazam για την Ελλάδα, όπου και έμεινε για πολλούς μήνες στην κορυφή, αλλά και στην πρώτη θέση του ελληνικού iTunes.

Η επιτυχία του Jony  έχει κατακτήσει και τις υπόλοιπες ψηφιακές πλατφόρμες στη χώρα, καθώς βρίσκεται στο Top 50 της Ελλάδας στο Spotify αλλά και στο Top 20 του επίσημου Διεθνούς Digital Singles Chart.

Τώρα ο Jony επιβεβαιώνει ότι το «Love Your Voice» θα είναι ένα από τα τραγούδια της χρονιάς.

[embedded content]

Νέες είσοδοι

«Love Again» – Dua Lipa (No. 17)

Για πρώτη φορά κάνει είσοδο στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart το «Love Again» της Dua Lipa.

Το «Love Again» είναι το έκτο κατά σειρά single από το αριστουργηματικό άλμπουμ «Future Nostalgia» της Dua Lipa, το οποίο πρότεινε αλλεπάλληλες επιτυχίες και κέρδισε το βραβείο για το «Καλύτερο Pop Ερμηνευτικό Άλμπουμ» στα Βραβεία Grammy του 2021.

Το «Love Again» βασίζεται στο μοτίβο τρομπέτας του Al Bowlly από τη δεκαετία του 1930 με το οποίο ξεκινά το τραγούδι «Your Woman» του White Town.

[embedded content]

«Fever» – Dua Lipa & Angèle (No. 18)

Για όγδοη εβδομάδα συνολικά εμφανίζεται στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart το τραγούδι «Fever» της Dua Lipa σε συνεργασία με τη Βελγίδα Angèle.

Το «Fever» συμπεριλήφθηκε στην εκδοχή του άλμπουμ «Future Nostalgia» της Dua Lipa που κυκλοφόρησε στη γαλλική αγορά, καθώς στην πιο πρόσφατη επανέκδοσή του με τίτλο «Future Nostalgia – The Moonlight Edition».

Το «Fever» είναι ένα ρυθμικό dance τραγούδι, το οποίο διακατέχεται ωστόσο από μια πιο ήπια ενέργεια σε σύγκριση με το υπόλοιπο «Future Nostalgia».

[embedded content]

«Goosebumps» – Travis Scott & HVME(No. 21)

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ «Birds In The Trap Sing McKnight» του Travis Scott, το «Goosebumps» απέκτησε νέα πνοή με το μαγικό άγγιγμα του ανερχόμενου Ισπανού μουσικού HVME (Hume).

Ο νεαρός παραγωγός δημιούργησε και μοιράστηκε για πρώτη φορά το δικό του remix για το «Goosebumps» κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Ο Travis Scott αποδείχθηκε μεγάλος θαυμαστής του remix που δημιούργησε ο HVME για το «Goosebumps» και αποφάσισε να το κυκλοφορήσει επίσημα.

[embedded content]

Δείτε το Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ