Διερεύνηση των δυνατοτήτων Κυπριακού Οικοσυστήματος Έρευνας και Καινοτομίας στον Τομέα της Άμυνας και Ασφάλειας

ceb4ceb9ceb5cf81ceb5cf8dcebdceb7cf83ceb7 cf84cf89cebd ceb4cf85cebdceb1cf84cebfcf84ceaecf84cf89cebd cebacf85cf80cf81ceb9ceb1cebacebf
innovationbulb thumb large

Την πρόθεση του να διοργανώσει ενημερωτικό εργαστήρι με θέμα τη διερεύνηση των δυνατοτήτων Κυπριακού Οικοσυστήματος Έρευνας και Καινοτομίας στον Τομέα της Άμυνας και Ασφάλειας, γνωστοποίησε το Υπουργείο Άμυνας. Στο εργαστήρι θα μπορούν να συμμετάσχουν εταιρείες Έρευνας, Καινοτομίας και Ανάπτυξης, Ερευνητικά Κέντρα που δραστηριοποιούνται άμεσα ή έμμεσα με τον Τομέα της Άμυνας και Ασφάλειας (όπως πχ εταιρείες Έρευνας και Καινοτομίας και ανάπτυξης τεχνολογιών DUAL USE) αλλά και επιχειρήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να παράξουν τέτοιου είδος προϊόντα.

Στόχος του εργαστήριου είναι η ενημέρωση των εταιρειών και των Ερευνητικών Κέντρων για τις θεματικές κατηγορίες τεχνολογιών Έρευνας και Ανάπτυξης που ενδιαφέρουν την Εθνική Φρουρά. Παράλληλα, θα διερευνηθεί η δυνατότητα εφαρμογής υφιστάμενων τεχνολογικών λύσεων που μπορούν να συμβάλουν στην αναβάθμιση των δυνατοτήτων των υφιστάμενων συστημάτων.

Σημειώνεται ότι η ημερομηνία και ο χώρος της εκδήλωσης θα καθοριστούν σε μεταγενέστερο στάδιο αναλόγως των επιδημιολογικών συνθηκών.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *