Διευθύντρια σχολείου ξυλοκοπά 6χρονη μαθήτρια. Το βίντεο τράβηξε η ίδια η μητέρα του κοριτσιού

ceb4ceb9ceb5cf85ceb8cf8dcebdcf84cf81ceb9ceb1 cf83cf87cebfcebbceb5ceafcebfcf85 cebecf85cebbcebfcebacebfcf80ceac 6cf87cf81cebfcebdceb7

principal spanks student

principal spanks student

Διευθύντρια σχολείου ξυλοκοπά 6χρονη μαθήτρια. Το βίντεο τράβηξε η ίδια η μητέρα του κοριτσιού

Διευθύντρια δημοτικού σχολείου στις ΗΠΑ ξυλοκόπησε εξάχρονη μαθήτρια. Το βίντεο που προκαλεί οργή τράβηξε η ίδια η μητέρα της μαθήτριας, υποστηρίζοντας -όπως αναφέρει η “Mirror”- ότι “θυσιάστηκε για την κόρη της για να δείξει σε όλους τους γονείς τι συμβαίνει στο σχολείο”.Το κορίτσι βρέθηκε στο γραφείο της διευθύντριας δημοτικού σχολείου στις ΗΠΑ, διότι προκάλεσε ζημιά σε υπολογιστή και εκλήθη η μητέρα της προκειμένου να πληρώσει 50 δολάρια.

Η διευθύντρια, σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη, άρπαξε ένα ξύλινο αντικείμενο και άρχισε να χτυπά το κοριτσάκι που έκλαιγε, με τη βοήθεια σχολικού υπαλλήλου που κρατούσε το παιδί ακινητοποιημένο.

Εντύπωση έχει προκαλέσει ότι η μητέρα αντί να παρέμβει, έκρυψε το κινητό στο πορτοφόλι της και τράβηξε βίντεο, υποστηρίζοντας ότι θυσιάστηκε για την κόρη της για να δείξει σε όλους τους γονείς τι συμβαίνει στο σχολείο.«Χτυπούσε με μίσος την κόρη μου. Εγώ δεν την έχω χτυπήσει ποτέ έτσι», δήλωσε η ίδια στο WINK News….

[embedded content]

Πηγή : hairt.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *