Δικηγόρος Δημήτρη Λιγνάδη: «Οι αφίσες που κυκλοφορούν είναι προϊόν παραφιλολογίας»

ceb4ceb9cebaceb7ceb3cf8ccf81cebfcf82 ceb4ceb7cebcceaecf84cf81ceb7 cebbceb9ceb3cebdceacceb4ceb7 cebfceb9 ceb1cf86ceafcf83ceb5cf82
facebooklignadis

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη σχολιάζει τις αφίσες με το πρόσωπο του πελάτη του που έχουν αναρτηθεί στο κέντρο της Αθήνας

O κ. Νίκος Γεωργουλέας, δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» το πρωί του Σαββάτου (13/2) για τις αφίσες με τον πρόσωπο του πελάτη του που έχουν αναρτηθεί στο κέντρο της Αθήνας και δήλωσε ότι θεωρεί πως πρόκειται για άστοχα σχόλια. Επίσης, επανέλαβε πως μία εβδομάδα μετά την παραίτηση του πελάτη του από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και μέχρι σήμερα δεν έχουν πάρει στα χέρια τους οποιαδήποτε κλήση από τις Αρχές για οποιαδήποτε καταγγελία.

Σε ερώτηση για τις αφίσες που αναρτήθηκαν σε σημεία της Αθήνας ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη είπε: «Εχουμε λάβει γνώση από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και από πληροφορίες φίλων και οι εικόνες από τις αφίσες έχουν αποτυπωθεί στα ΜΜΕ. Θεωρώ ότι είναι απότοκο του κλίματος αυτών των ημερών. Οι αντιδράσεις έρχονται από όλη αυτή την παραφιλολογία και τις αβάσιμες πληροφορίες που έχουν διακινηθεί. Ο πελάτης μου θεωρεί ότι είναι άστοχα υπερβολικά σχόλια σε σχέση με όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες».

Σε ερώτηση αν θα κινηθεί νομικά ο δικηγόρος απάντησε: «Θα επανέλθουμε σε αυτό στο μέλλον. Ένας χρήστης που υπερβάλει και νομίζει ότι έχει καταλάβει και έχει κάνει ένα σχόλιο δεν είναι το ίδιο με αυτόν που οργανωμένα συκοφαντεί. Μέχρι τώρα δεν έχουμε πάρει στα χέρια μας οποιαδήποτε κλήση είτε από την εισαγγελία είτε κάποιο εξώδικο, κάποια αγωγή ή από τα όργανα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Δεν μπορώ να προδικάσω πώς θα λειτουργήσει η εισαγγελία. Ο πελάτης μου φωνάζει ότι είναι στη διάθεση των αρχών και των συναδέλφων του για να δώσει εξηγήσεις αν χρειάζεται. Το περιστατικό το οποίο διακινείται το έχει αρνηθεί κατηγορηματικά. Είναι ένας άνθρωπος που βάλλεται πανταχόθεν με αθέμιτες και συκοφαντικές καταγγελίες. Δεν είναι χαρούμενος, αλλά έχει καθαρό μυαλό, οργανωμένη σκέψη, οργανωμένο λόγο και προετοιμάζει τις κινήσεις του. Αν κληθεί να δώσει στις αρχές ή στους συναδέλφους του εξηγήσεις ο κύριος Λιγνάδης θα σπεύσει, δεν θα πάει απλώς. Στη φήμη ότι έχει φύγει εκτός Ελλάδος λέω “όχι” με θαυμαστικό σαν της 28ης Οκτωβρίου. Ούτε καν από τα όρια του δήμου Αθηναίων δεν έχει φύγει» είπε ο κ. Νίκος Γεωργουλέας, δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή «Ελα Χαμογέλα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εξαφάνιση Lamaniff: Ραγδαίες εξελίξεις – Σε ψυχιατρική κλινική ο ράπερ

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *