Διώρυγα Σουέζ: Συγχαρητήρια στην Αίγυπτο απο το Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό

ceb4ceb9cf8ecf81cf85ceb3ceb1 cf83cebfcf85ceadceb6 cf83cf85ceb3cf87ceb1cf81ceb7cf84ceaecf81ceb9ceb1 cf83cf84ceb7cebd ceb1ceafceb3cf85
facebooksuez5

Τα συγχαρητήριά του εξέφρασε ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός προς την Αίγυπτο και την Αρχή της Διώρυγας του Σουέζ για την επιχείρηση αποκόλλησης του πλοίου «Ever Given».

Το περιστατικό με το πλοίο Ever Given απέδειξε για άλλη μια φορά στον κόσμο πόσο σημαντική για το παγκόσμιο εμπόριο είναι η διώρυγα του Σουέζ. Aυτό δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Κιτάμ Λικ, συγχαίροντας τις αιγυπτιακές αρχές για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν την κρίση.

Σε δήλωση που εξέδωσε το Αιγυπτιακό Υπουργείο Εξωτερικών, αναφέρεται ότι ο Γενικός Γραμματέας του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού επαινεί την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό όσων συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της κρίσης, χάρη στη συσσωρευμένη τεχνογνωσία των ειδικών και του προσωπικού της αρχής.

Οι σχετικές δηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε τηλεδιάσκεψη μεταξύ του πρέσβη της Αιγύπτου στο Λονδίνο με τον αξιωματούχο του Διεθνούς Οργανισμού, με τον οποίο συζήτησαν όλες τις τελευταίες εξελίξεις με το θέμα αυτό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *