Δρομέας διέκοψε τη συμμετοχή της σε μαραθώνιο για να σώσει ένα κουτάβι

ceb4cf81cebfcebcceadceb1cf82 ceb4ceb9ceadcebacebfcf88ceb5 cf84ceb7 cf83cf85cebccebcceb5cf84cebfcf87ceae cf84ceb7cf82 cf83ceb5 cebcceb1

run

run

Δρομέας διέκοψε τη συμμετοχή της σε μαραθώνιο για να σώσει ένα κουτάβι

Τι θέλετε να πετύχετε όταν τρέχετε σε έναν μαραθώνιο; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: να επιτύχετε τον στόχο σας. Για πολλούς, αυτός ο στόχος είναι να κερδίσουν την πρώτη θέση, να παραμείνουν σε φόρμα, να μην τερματίσουν τελευταίοι, ή τουλάχιστον να συνεχίσουν μέχρι το τέλος του αγώνα.

Αλλά για μια 42χρονη γυναίκα, η οποία ονομάζετε Cande και η οποία μόλις έγινε viral στα δίκτυα για τη μεγάλη της πράξη θάρρους και αλληλεγγύης, το πιο σημαντικό πράγμα που συνέβη σε αυτήν ενώ έτρεχε στο Champ Ultra Race στην Αργεντινή ήταν να σώσει τη ζωή ενός κουταβιού. Αν και αυτό της κόστισε τη θέση της στον διαγωνισμό, καθώς διέκοψε τον αγώνα της που είχε τρέξει για χιλιόμετρα για να τον βοηθήσει να διασχίσει το ποτάμι. Σχεδόν θα κέρδιζε!

run1

run1

Δεν υπάρχει αμφιβολία, τα αθλήματα διαμορφώνουν επίσης τον χαρακτήρα σας.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο λόφο Champaquí. Σίγουρα δεν ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε η Cande και γι ‘αυτό ήξερε πολύ καλά τους κινδύνους από τη διέλευση του ποταμού.

run2

run2

Θεωρεί εξαιρετικό να βοηθά κάποιος ένα άλλο ζωντανό ον.

Έτρεχε με το βλέμμα του στραμμένο προς την κατεύθυνση του τέρματος, όταν ξαφνικά η απόγνωση του ζώου να προσελκύσει την προσοχή της ήταν τόσο έντονη που αποφάσισε να σταματήσει να τρέχει και να πάει να τον βοηθήσει.

run3

run3

Έδρασε από την καρδιά της, ποτέ δεν ήθελε να θαυμάσει το κουτάβι να διακόπτει τον αγώνα

Εξεπλάγη από τα καλά σχόλια που έλαβε στα κοινωνικά δίκτυα, επειδή είναι μια πολύ ταπεινή γυναίκα που λέει ότι δεν μπορεί να καυχηθεί για τις τόσο μικρές αλλά σημαντικές ενέργειες που πρέπει όλοι να κάνουμε για να βοηθήσουμε άλλα ζωντανά όντα.

run4

run4

Χειροκρότημα για το θάρρος και την απλότητα της Cande!

Ίσως δεν κέρδισε τον αγώνα, αλλά σίγουρα κέρδισε τις καρδιές μας.

Πηγή : pet-sitting.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *