«Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια: Οι καλεσμένοι της Παρασκευής 7 Ιανουαρίου

ceb4cf85cebdceb1cf84ceac cebcceb5 cf84cebfcebd cebacf89cf83cf84ceae cebcceb1cf81ceb1ceb2ceadceb3ceb9ceb1 cebfceb9 cebaceb1cebb

Οι καλεσμένοι αυτής της εβδομάδας στην εκπομπή «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Γιάννης Σαββιδάκης, η Στεφανία Ρίζου, η Βίκυ Καρατζόγλου και η Nilsen έρχονται την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 στις 23:00 στην εκπομπή «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια της ΕΡΤ1.

Είναι ταλαντούχος. Έχει χιούμορ και πιστό κοινό που τον παρακολουθεί. Είναι τηλεοπτικός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός. Κάποιος μάλλον του είπε ότι μπορεί να είναι και τραγουδιστής. Και το πίστεψε.

Με το αποτέλεσμα αυτής της πεποίθησης ήρθε αντιμέτωπος ο Κωστής Μαραβέγιας, υποδεχόμενος στο πλατό τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος δίνει τον καλύτερο του εαυτό και τελικά περνάει με μεγάλη επιτυχία όλα τα τεστ, δίνοντας ένα ρεσιτάλ πάθους και αυτοπεποίθησης στις ερμηνείες του.

Στη συνέχεια, δίνει όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις για την αγάπη του στο τραγούδι, ενώ μέρος της συζήτησης μονοπωλεί ο αγαπημένος σκύλος του Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο Κούπερ.

Ο Κωστής Μαραβέγιας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην εκπομπή «Δυνατά».

Είναι από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς και ηθοποιούς. Τα τελευταία χρόνια το κοινό τον αποθέωσε για τις μιμητικές του ικανότητες, χωρίς ποτέ να πάψει να εκτιμά τις μουσικές επιτυχίες του.

Ο Γιάννης Σαββιδάκης μπαίνει στο πλατό του Κωστή Μαραβέγια και οι δύο τους δημιουργούν μια εξαιρετική μουσική ατμόσφαιρα. Συζητούν για τις επιτυχίες του Γιάννη, για τη μουσική, τα talent shows και την υποκριτική.

Ο Γιάννης Σαββιδάκης αφηγείται «μουσικές ιστορίες» και πάντα με την κιθάρα του ερμηνεύει αγαπημένες επιτυχίες του, αλλά και τραγούδια από το παρελθόν που ο ίδιος αγαπάει πολύ.

Από τη σκηνή του γαλλικού «The Voice», με την ερμηνεία του απαιτητικού «Skyfall», στο πλατό του «Δυνατά». Η ταλαντούχα Στεφανία Ρίζου βάζει φωτιά στη σκηνή, τραγουδά ελληνικές και ξένες επιτυχίες ανεβάζοντας τον ρυθμό και το κέφι της εκπομπής.

Αεικίνητη και ανήσυχη, δεν σταματά να αναζητεί νέους δρόμους και μουσικές εμπειρίες, κάτι που το αποδεικνύει με μεγάλη άνεση στη σκηνή του «Δυνατά» μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια.

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Βίκυ Καρατζόγλου στο πλατό του «Δυνατά».

Οι γυναικείες παρουσίες συνεχίζονται με την υπέροχη φωνή της Βίκυς Καρατζόγλου. Ο Κωστής Μαραβέγια υποδέχεται τη Βίκυ Καρατζόγλου και απολαμβάνει την τόσο ρομαντική και συνάμα ροκ φωνή της.

Οι ερμηνείες της Βίκυς Καρατζόγλου, με την ευγένεια του χαρακτήρα της, δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο πλατό, με τον Κωστή να μην αφήνει την ευκαιρία για ένα ντουέτο με τη Βίκυ να πάει χαμένη.

Εμπνέεται από τη φύση με τη μουσική και τις μελωδίες της να ακολουθούν πρωτότυπους δρόμους. Η Nilsen καταλαμβάνει το πλατό του «Δυνατά» με τον εξοπλισμό της και παρουσιάζει στον Κωστή το δικό της αποτύπωμα στη μουσική σύνθεση, με το αποτέλεσμα να τη δικαιώνει.

Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 23:30.

[embedded content]

ΠΗΓΗ