Δωρεάν εφαρμογή σού δείχνει ακριβώς πόση γυμναστική χρειάζεσαι για να «κάψεις» πίτσες και μπίρες

ceb4cf89cf81ceb5ceaccebd ceb5cf86ceb1cf81cebccebfceb3ceae cf83cebfcf8d ceb4ceb5ceafcf87cebdceb5ceb9 ceb1cebacf81ceb9ceb2cf8ecf82 cf80
shutterstock 1201677928

Ένα νέο και δωρεάν online εργαλείο κάνει απλή και γρήγορη την απώλεια των παραπανίσιων θερμίδων, με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας.

Του λες τι έφαγες με την παρέα στο εστιατόριο και εκείνο σου λέει πόση και ποια γυμναστική χρειάζεσαι για να «κάψεις» το φαγητό. Πόσο πιο απλό;

Φαΐ και ποτό χωρίς τύψεις κομίζει, επειδή πλέον ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις.

Εισάγεις στο app τι έφαγες και τι ήπιες, από ποτά, αναψυκτικά και καφέδες μέχρι όλων των ειδών τα πιάτα που σερβίρονται στα εστιατόρια ή έρχονται στο σπίτι σου.

Ο αγγλικός διαδικτυακός υπολογιστής WorkOffYourDinner θα σου πει πόσο σκληρά θα πρέπει να πληρώσεις το… αμάρτημα.

Θα τη βγάλεις με κάμψεις ή θα πρέπει να ανέβεις στη σέλα του ποδηλάτου; Πόσους γύρους θα πρέπει να κάνεις γύρω από το σπίτι; Ένα καλό κινέζικο γεύμα μπορεί να σημαίνει περπάτημα 33 χιλιομέτρων, ενώ ένα ποτήρι Prosecco μεταφράζεται σε ποδήλατο για 3,5 χιλιόμετρα.

Τα δεδομένα σύμφωνα με τα οποία εξάγει συμπέρασμα το online calculator πηγάζουν από διάφορες πηγές, τόσο από τις μετρήσεις της ίδιας της εταιρίας όσο και από στατιστικά και πληροφορίες που κυκλοφορούν.

Οι χρήστες καλό είναι πάντως να συμβουλεύονται τον γιατρό τους πριν ξεκινήσουν οποιοδήποτε τέτοιο πρόγραμμα που υπόσχεται μεγάλες αλλαγές στο σώμα μας.

Οργανώσεις έχουν μιλήσει κατά της εφαρμογής, επειδή ακριβώς επικεντρώνεται μόνο σε έναν παράγοντα, τονίζοντας τη σημασία της απώλειας θερμίδων και ξεχνώντας όλα τα άλλα…

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *