ΔΩΡΕΑΝ αναβάθμιση σε Windows 11 για χρήστες των WIN7/WIN8.1

Οι εργασίες για την προγραμματισμένη εκδήλωση της Microsoft που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου έλαβαν τέλος και η εταιρεία είναι πανέτοιμη ώστε από την άλλη εβδομάδα να ανακοινώσει την επόμενη έκδοση των Windows, που ονομάζεται Windows 11. Πριν από την κυκλοφορία, ορισμένες βασικές λεπτομέρειες του διαδόχου των Windows 10 έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο και έτσι λοιπόν μάθαμε ότι πρόκειται […]

The post ΔΩΡΕΑΝ αναβάθμιση σε Windows 11 για χρήστες των WIN7/WIN8.1 appeared first on Digital Life!.

ΠΗΓΗ

ceb4cf89cf81ceb5ceb1cebd ceb1cebdceb1ceb2ceacceb8cebcceb9cf83ceb7 cf83ceb5 windows 11 ceb3ceb9ceb1 cf87cf81ceaecf83cf84ceb5cf82 cf84cf89
dorean anavathmisi se windows 11 christes win7 win8 1

Οι εργασίες για την προγραμματισμένη εκδήλωση της Microsoft που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου έλαβαν τέλος και η εταιρεία είναι πανέτοιμη ώστε από την άλλη εβδομάδα να ανακοινώσει την επόμενη έκδοση των Windows, που ονομάζεται Windows 11. Πριν από την κυκλοφορία, ορισμένες βασικές λεπτομέρειες του διαδόχου των Windows 10 έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο και έτσι λοιπόν μάθαμε ότι πρόκειται για μια σημαντική αναβάθμιση του σχεδιασμού και πολλές άλλες ωραίες αλλαγές. Μια έκθεση των XDA Developers αναφέρει ότι η επερχόμενη ενημέρωση των Windows θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ως ΔΩΡΕΑΝ αναβάθμιση σε ορισμένους παλαιότερους χρήστες των Windows. Η Microsoft δεν έχει κάνει κάποια σχετική επίσημη ανακοίνωση.

Τα παιδιά εκεί στους XDA Developers εντόπισαν ορισμένα κλειδιά διαμόρφωσης προϊόντος με τους τίτλους των Windows 7 και Windows 8.1. Η αναφορά λέει επίσης ότι υπάρχει ένα αρχείο για τα Windows 8, αλλά αυτή η έκδοση δεν υποστηρίζεται. Είναι πιθανό οι χρήστες να χρειαστεί να κάνουν αναβάθμιση σε Windows 8.1 πριν από την αναβάθμιση σε Windows 11.

Η Microsoft ξεκίνησε τα Windows 10 ως δωρεάν αναβάθμιση σε χρήστες Windows 7 και 8.1, άρα γιατί να μην πράξουν το ίδιο και φέτος! Η εταιρεία δήλωσε πρόσφατα ότι πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια συσκευές λειτουργούν στα Windows 10 και θα ήθελε οι χρήστες να ενημερώσουν τα μηχανήματά τους, επιτρέποντας σε πολλούς άλλους να κάνουν χρήση των αναβαθμίσεων που έγιναν στο διάδοχο των Windows 10.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *