ΔΩΡΕΑΝ το Jurassic World Evolution… και το κατεβάζετε ASAP!

ceb4cf89cf81ceb5ceb1cebd cf84cebf jurassic world evolution cebaceb1ceb9 cf84cebf cebaceb1cf84ceb5ceb2ceacceb6ceb5cf84ceb5 asap

Το Epic Games Store δεν θα μπορούσε παρά να ξεκινήσει το νέο έτος πολύ δυναμικά, συνεχίζοντας την παράδοση δυνατών δωρεάν τίτλων και στη νέα χρονιά. Έτσι λοιπόν, ύστερα από το μπαράζ 15 δωρεάν τίτλων που είχαμε ειδικά για τις ημέρες των εορτών, η Epic αποφάσισε να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά προσφέροντας δωρεάν το Jurassic World Evolution!

Jurassic World Evolution 1

Στο Jurassic World Evolution της Frontier Developments ουσιαστικά γίνεστε ο “master” ενός πλήρως λειτουργικού πάρκου δεινοσαύρων, καθώς στο εν λόγω strategy με έντονα τα στοιχεία του life simulation και του city building, μπορείτε να ορίσετε εκατοντάδες παραμέτρους που ξεκινούν από τα ειδικά κτίρια και την ασφάλεια των εγκαταστάσεων σας μέχρι τη δημιουργία νέων ειδών δεινοσαύρων. Στο Jurassic World Evolution αναλαμβάνετε το ρόλο ενός μικρού θεού, όπου τα πάντα περνούν από τα χέρια σας και είναι οι δικές σας αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον του μικρόκοσμου που έχετε δημιουργήσει. Αναμφίβολα, είναι ότι πρέπει για να ξεκινήσει με το καλό το 2021 και για αυτό δεν έχετε παρά να το κατεβάσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε, καθώς θα είναι διαθέσιμο μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης 7/1.

ΠΗΓΗ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: